promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Remixversenyt hirdet A Dal
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A producerek most biztosan felkapták a fejüket. Igen, ez egy jó lehetőség, hogy megmutassák magukat, főleg az úgynevezett hálószoba producerek. A remix szó kapcsán mindig az elektronikus zene jut eszünkbe, pedig ez egy hibás beskatulyázás. A remix továbbra is az, hogy egy előadó a saját stílusára, hangulatára és hangzására alakít át egy tracket. Ha akarjuk, egy szál gitárral is átalakíthatjuk a muzsikákat. A versenyen jelenleg Berkes Olivér & Tóth Andi, a Group'n'Swing, az Ív, a Maszkura és a Tücsökraj, Mohamed Fatima, a Mushu, Odett, a Passed, a B the First, Petruska András, Vásáry André, a Karmapolis és Veres-Kovács Petra dalaiból készíthető átdolgozás, de a lista még bővülni fog.

A jelentkezőknek a legfeljebb 4 perces remixüket előbb a Soundcloudra kell feltölteniük, majd ennek linkjét kell elküldeniük február 15-ig a dalremix@mtva.hu címre. A dalválasztó show produkcióiból azokat lehet újrakeverni a versenyben, amelyeknek jogtulajdonosai hozzájárultak az átdolgozáshoz, a feldolgozható Dalok listája a www.petofilive.hu oldalon található, a versenyről bővebb információkat pedig ide kattintva találtok. Itt az a lényeg, hogy az oldalon található adatlapon először jelentkeznetek kell a versenyre, ezután megkapjátok válaszlevélben az átdolgozható dalok hangsávjait. Ezután kezdődhet a zeneátdolgozás! 

A beérkezett munkákat a Petőfi Rádió szakmai zsűrije értékeli, majd február 27-ig kihirdeti az általa legjobbnak ítélt öt remixet. A legjobbak további bemutatkozási lehetőséget kapnak a Petőfi Rádió és a Petőfi TV adásaiban, valamint a petofilive.hu oldalon.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás