promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Telekom szerződést bontott Kovács Ákossal
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ákos az Echo TV-s interjúja teljesen kiverte a biztosítékot, még a legtöbb rajongónál is. Erről mi is írtunk bővebben, cikkünket ide kattintva olvashatja el. Mi értjük, mit akart mondani a művész, szép dolog a főállású anyaság, a probléma csak az, hogy Ákos önmagából indult ki. Jelenleg abban a társadalomban élünk, hogy mind a két félnek dolgoznia kell, hogy egy rendes életkörülményt fent tudjon tartani. Nem lehet mindenki rocksztár. Bár csak ennyit mondott volna, de Ákosból fröcsögött a hímsoviniszta baromság, mint a „…nem véletlenül szélesebb a nőknek a csípője, a férfiaknak meg a válla!” vagy az „és egyébként sem írják sehol a Mózes könyvében, hogy férfinak és nőnek versenyeznie kéne a munkaerőpiacon.”
 
Az énekes ma és a holnap is nagykoncertre készül a Budapest Arénában, amit az előadó egyik főszponzora, a Magyar Telekom is támogatott volna. Viszont megtörtént az elkerülhetetlen, a cégcsoport azonnal szerződést bontott Ákossal, amihez hivatalos közleményt is kiadtak.

A Telekom közleménye:

„Nagyra értékeljük Ákos zenei munkásságát, előadóművészi pályáján elért sikereit és köszönettel gondolunk vissza az együttműködés éveire, a közös munkára. Ugyanakkor cégünk nem tartja összeegyeztethetőnek az előadóművész egy televíziós csatornán adott interjújában elhangzottak szellemiségét csoportunk hitvallásával és értékrendjével.

A Magyar Telekom Csoport elkötelezett abban, hogy nőknek és férfiaknak egyaránt azonos munkafeltételeket és karrierlehetőséget biztosítson, valamint minden körülmények között fenntartsa a vállalaton belüli nemi egyenjogúságot. Emellett kiemelt figyelmet fordít arra, hogy támogasson olyan kezdeményezéseket, sőt indítson olyan önálló programokat, amelyek lebontják a meglévő társadalmi és nemi akadályokat a munkaerőpiacon, és egyenlő feltételek, lehetőségek mellett teszik lehetővé mind a nők, mind a férfiak számára a magánéletben, és a munkában egyaránt sikeres élet megvalósítását."
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás