promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A művészurat az Echo TV ArcKép című műsora hívta interjúzni, ami amúgy is aranyat ér. Én szerintem csak pár feles után tudnék szembenézni Kadarkai Endrével. Most amúgy is téma a női egyenjogúság, ahogy az is, hogy a nők ugyanazért az elvégzett munkáért mondjuk kevesebb fizetést kapnak, mint a férfiak. Kovács Ákos pont ebbe rúgott bele egy nagyot, és megmutatta a nézőknek, milyen modern felfogással is rendelkezik.

Ákos: A nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak. Én így érzem.
Riporter: Nem az a dolguk?
Ákos: Nem az a dolguk.
Riporter: Mi a dolguk a nőknek?
Ákos: Hát, mondjuk a női princípiumot beteljesíteni, nem? Hogy mondjuk valakihez tartozni. Valakinek gyereket szülni.

Mint mondtam, tökéletes! Az a legszebb, hogy nekem ehhez nem kell hozzáfűznöm semmit, mert a női társadalom úgy fellázadt, hogy elküldték Ákost a fenébe. Most éppen a közeledő Aréna koncert eseményének a facebookját szállták meg. Az adminok szorgosan törölgetik a posztokat, de mindig jön egy újabb és újabb. A hivatalos facebook oldalt nem is lehet terrorizálni, mert letiltanak. Én rajongóként vagyok kidobva onnan, nem tudok kommentelni, még lájkolni se tudom Ákos bejegyzéseit. Mondták is, hogy a suttyó Toronicza ne rontsa itt a levegőt. Hát, ez van. Attól még, hogy szeretem a zenéjét, még nem jövök ki jól Ákossal, ez szerintem a jövőben sem fog változni.

Ákos
Szóval hála az égnek a Propeller is megmentett pár szaftos kommentet, így meg tudjuk őket mutatni, de azóta már jöttek újak is. Szemezgessünk!
 
„Olyan kis szorgalmasak ezek az admin fiúk, mert remélem, ilyen nemzethy oldalon asszonyállat nem dolgozhat!), ahogy törölgetik a gazdának nem tetsző posztokat, mint a kis méhecskék! Mintha az megoldana bármit is...”

„Fekvőjegy nincs? Szüléshez praktikus lenne.”

„A zasszony szeretett volna elmenni a koncertre, de mondtam nekije – A méhed járjon, ne a szád!”

„A bejáratnál osztanak csadort? Mer' akkor elengedem az asszonyt. Addig megpróbálom elintézni, hogy terhes legyen.”

„Sziasztok, lesz lehetőség teherbe esni a koncert alatt, vagy esetleg a backstage-ben összeütni egy paprikás krumplit?”

„Csak terhes nők mehetnek?”

„Szerintem sok fiatal lesz a koncerten, elvégre most szülidő van!”

„-Miért nem festi a haját Ákos?
-Mert nem őszül.”

Elég is mára ennyi, a többit úgyis törlik. Aki szeretné látni a frisseket, az nézelődjön az esemény oldalán. Bár Ákos – Asszony című száma egy gyönyörű szerelmes líra, de én nem adnám elő, csak átírt szöveggel,de akkor meg a dühös amazonok kifütyülik, mi megy úgy a DVD-re?

A vita közben már nagyon kezd eldurvulni. A „Szegedi Kovács Ákos Fanclub” arra hívta fel a figyelmet, hogy a zenész nem sorolta fel a nők feladatai közt, hogy az ő koncertjeit látogassák. Ezért arra biztatták a női rajongókat, hogy váltsák vissza a koncertjegyeiket. A "dalcsináló úr" menedzsmentje érdekes levelezésbe kezdett a klubbal. Ezt a 24.hu gyönyörűen összefoglalta, ide kattintva érhetjük el a cikket. Ákos még nem szólalt meg az ügyben, pedig lehet nem ártana tisztázni a helyzetet. Jelenleg a popikont pont azok döntik le, akiknek szülnie kellene: a Nők!
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás