promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Family Guy a Fox csatorna másik titkos fegyvere a Simpson család mellett, ami már szintén kapott egy mozifilmet. Simpsonék szépen teljesítettek, mert nem csak 500 millió dolláros bevételt produkáltak, de egy egész évadnyi poénáradatot tömörítettek be szinte egy filmbe, így egyértelmű volt, hogy a kritikusok is imádni fogják. Aki azt fapofával tudta végigülni, az tényleg földönkívüli.

Amerikában nem rég indult a Family Guy 14. évada, és továbbra is töretlen népszerűségnek örvend, hiába van az, hogy kettészakad a társadalom, mert tényleg vagy imádni, vagy utálni lehet. Itthon az animációs komédiát a Comedy Central vetíti, és rengeteg embert be tudott kebelezni. Fura kimondani, de az értelmiségiek itthon is jobban kedvelik a szériát, mert hiába a tahó poénok, megértésükhöz elég tág világszemléletre van szükség. Ez tényleg az intelligens obszcén humor, amiről kiváló írói gárda gondoskodik.

family guy
Seth MacFarlane persze felügyeli a sorozatot, és ő adja a hangját a három legfontosabb karakternek, Peter, Stewie és Biran Griffinnek. Ezek közül saját bevallása szerint is Brian a kedvence, és ő is áll a legközelebb hozzá, ezért amikor neki kölcsönzi a hangját, nem is nagyon változtatja el a sajátját. Seth mester még semmi konkrétat nem mondott a filmről, de annyit a közönség tudtára adott, hogy a projekt nem halt meg, nagyon is él, a Family Guy film pedig hamarosan érkezik majd. Reméljük azért nem kell rá hosszú éveket várni.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás