Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Holnap hajnalban indul a The Walking Dead 6. évada

Holnap hajnalban indul a The Walking Dead 6. évada

Zene, Film & Kultúra

Holnap hajnalban indul a The Walking Dead 6. évada

Zene, Film & Kultúra

Promotions 14:10
A nagy Walking Dead fanatikusoknak még az egy hét várakozás is soknak tűnik két rész között, hát még amikor egy új évadra kell várni. Bár a készítők nem tétlenkedtek ez idő alatt sem, ugyanis új piaci terméket hoztak be, méghozzá a Fear the Walking Dead-et. Ennek a fogyasztása hozta a színvonalat, sőt, sokan nyilatkozták, hogy még egy fokkal jobban féltek is tőle, mint az eredeti sorozattól. Igen, mindenkinek ad egy kis lelki pluszt, ha Rick van a képernyőn, mert valljuk be, túl tökös.

Az új évad premierje magyar idő szerint október 12-e hajnali 3 óra az amerikai AMC-n, úgyhogy aki nagyon merész, az korán keljen, vagy le se feküdjön. Magyarországon a sorozatot kizárólag a FOX fogja sugározni. Ugyebár ez azért van, mert hiába az AMC a szülőcsatorna, a FOX hamarabb tette be a lábát Magyarországra és már azelőtt megvette a vetítési jogokat az AMC-től. De ne okozzunk kavarodást, ismét leírjuk, a Fear the Walking Dead továbbra is az AMC-n követhető, míg a The Walking Dead holnap, azaz hétfőn indul 21:50-kor a FOX-on. A rókás tévécsatorna továbbra is szinkronosan vetíti majd a részeket, de aki rendelkezik digitális vevőegységgel, átállíthatja a nyelvet angolra.

A 6. évad 16 részes lesz, és ismét ketté bontják az évadot 2*8 részre, december és február között téli szünettel. Szóval már nem kell sokat várni, de aki ennyire nem bírja, nézzen meg pár részt a régiek közül, vagy lesse meg újra az előzetest!