promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Batalon Sound stream – szerda
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Telekom az első napon nem fog elhalmozni streamekkel minket, azonban holnap már 10 fellépést követhetünk élőben. Hivatalosan nincs bejelentve, de remélhetőleg belenézhetünk Tiesto fellépésébe is.

Élőben a neten:

16:00 – STERBINSZKY
17:30 – MOTI
19:30 – OLIVER HELDENS

Mindenképp streameld:

OLIVER HELDENS

Profi karrierje két évvel ezelőtt kezdődött, amikor szerződést kínált neki a Spinnin’ Records, ahol olyan munkákat tett le rögtön az asztalra, mint a Stinger vagy a Jacob van Hage-vel közös Thumper. Nem sokkal később a Pantherrel és a Robby Easttel követelt magának figyelmet, eredményesen: 2013-ban le is igazolta őt Tiesto a Musical Freedomhoz és megjelentette a Gecko (Overdrive) című számot, amely nemzetközi siker lett, több európai országban figyelemreméltó slágerlistás helyezéseket ért el, kilpjét pedig milliók látták a YouTube-on. Oliver 2014-ben is remek évet zárt: a Last All Night (Koala) nemcsak a Shazam felhasználói körében lett az év ‘legkeresettebb’ trackje, hanem bekerült a legjobb ötbe a brit slágerlistán, körbejárta a világot és felkerült a DJ Mag százas listájára.

Nézd élőben, ha kint vagy:

Tiesto

Négy év után újra a Balaton Soundon bulizhat egy fergetegeset kedvencével Tiesto népes hazai rajongótábora, ugyanis az elektronikus zene valaha élt legnagyobb holland DJ-producere 2015 nyarán visszatér Zamárdiba, hogy egy újabb, hangban és látványban egyaránt elementáris produkcióval bizonyítsa be mindenkinek, ki az úr az EDM-birodalmában. 2011-ben, amikor legutoljára nálunk járt, megszédültünk a Sound legnagyobb színpada előtt elénk táruló látványtól; a tömeg egészen a Balaton partjáig sorakozott fel, hogy önkívületben tombolja végig Tiësto szettjét! Idén sem számítunk kisebb felhajtásra.

stream: http://sziget.hu/balatonsound
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás