promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Terminator: Genisys
01 terminator
 


amerikai sci-fi akciófilm, 125 perc, 2015
Rendező: Alan Taylor
Forgatókönyv: Laeta Kalogridis, Patrick Lussier, Gale Anne Hurd, James Cameron
Szereplők: Arnold Schwarzenegger, Jason Clarke, Jai Courtney, Emilia Clarke

Terminátor ötödik része már most kapott hideget,meleget, igazi és gumicsontot. A rajongók leginkább azért szívták a fogukat, hogy egy újítás kedvéért le akarja rombolni az első és második rész mítoszát. Vannak kőkemény fanok, akik a gyűjteményükből csak ezt a két részt veszik elő megnézésre, bár sokan vagyunk vele így, köztük én is. A meglátásom szerint borzalmasra sikerült harmadik rész csak azért égett bele az agyamba, mert nagyon vártam, ráadásul az éjféli premierre mentem. De a megváltás? Na, az nem volt rossz. Amire számíthatunk a Genisysnél, hogy lesz benne egy kis nosztalgia, kőkemény akciók, és Schwarzenegger még papa korára is zúzni fog. A látványvilágon kívül ne várjunk túl sokat a modern Hollywood új Terminátor próbálkozásától, legalábbis a rajongók semmiféleképpen sem.

Kinek?
- Akiknek mindegy csak Terminátor legyen
- Mindent megnéző svarci fanoknak

Magic Mike XXL
02 Magic Mike xxl
 


amerikai komédia, 120 perc, 2015
Rendező: Gregory Jacobs
Forgatókönyv: Reid Carolin, Channing Tatum
Szereplők: Channing Tatum, Juan Piedrahita, Joe Manganiello, Kevin Nash

A Magic Mike első része nagy pénzgyár volt, 39 millió dollárt szedett össze a nyitóhétvégén, összesen pedig 113 milliót csak az Egyesült Államokban. Ez egy 7 milliós költségvetésű filmnél nem rossz. Bár sokan biztos csak Matthew McConaughey pucér felsőtestére vágytak. Ő már nem lesz benne az új részben, komoly ember lett: Oscar-díj, Golden Globe, True Detective, nem fog pucérkodni vicceskedésből. A főszereplő Channing Tatum, akine élményeire épült az előző rész, most is ott van a forgatókönyvírói székben, de ne várjuk azt a bájos kreativitást, amit az első részben megkaptunk. Egyáltalán minek kellett ennek második rész? Ja igen, kevés a férfitest mostanság a filmvásznon. Ezt aláírom. A kigyúrt csapat nagyobb sikerre vágyik, és elindul egy versenyen, amelyet férfitáncosok számára hirdettek meg.

Kinek?
- Akiket nem zavar, ha a film végén bugyit kell cserélniük
- Aki a férfisztriptízt nem engedheti meg magának az életben, csak a moziban

Apu vagy anyu?
03 apu vagy anyu
 


francia-belga vígjáték, 85 perc, 2015
Rendező: Martin Bourboulon
Forgatókönyv: Matthieu Delaporte
Szereplők: Laurent Lafitte, Marina Fois, Alexandre Desrousseaux

A szokásos sablon sztorit lövi el a film, csak francia vígjáték módra. Vagy mégsem? Vincent és Florence életük álláslehetőségét kapták meg az ország két különböző pontján, és épp válni készülnek. Bár imádják gyermekeiket, szeretnének mindketten karrierjükre koncentrálni, így igyekeznek elérni a gyerekeknél, hogy azok a másikat válasszák. Tehát nem, nem a kölyköket akarják, át akarják paterolni őket a másiknak. Adott egy jó vígjáték alapnak.

Kinek?
- A francia komédiák kedvelőinek

Meleg Férfiak Hideg Diktatúrák
04 meleg férfiak hideg diktatúrák
 


magyar dokumentumfilm, 90 perc, 2015
Rendező: Takács Mária
Forgatókönyv: Takács Mária
Szereplők: Láner László, Nádasdy Ádám, Pálfi Balázs,Pálos Attila


A másfél órás kreatív, szocio - dokumentumfilm azt mutatja be, milyen volt a rendszerváltozás előtt Magyarországon meleg férfiként élni. A témának négy fiatal meleg srác ered a nyomába. Hét idős meleg férfi személyes élményei, a kikért titkosszolgálati akták, a mai társadalmi és jogi környezet tükrében értelmezik az elmúlt 50 évet.
Kinek?

- Akik az elmúlt héten szivárványoztak, és talán azoknak is, akik nem.
- Akik a történelem minden részébe imádnak belemerülni.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás