promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így lehetsz félisten a B.my.Lake-en
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Miért?
Mert az elkerített VIP területen belül a B-Stage (Nagyszínpad) közvetlen közelében, még véletlenül sem kell megütköznöd egy-egy kristálykatonával, így teljes nyugalomban szeletelheted végig Európa legjobb, új fesztiválját (Festival Awards Winner 2013), ami már önmagában menő, de ez persze nem minden. A kiváltságosok területéről, extra kilátás nyílik a színpadra és a Balaton legszebb kikötőjére, melyet a kényelmes kanapékba süppedve élvezhetsz leginkább, lazulásképpen. Ha pedig mindez még nem lenne elég „Luxy”, akkor a saját bárpult és felszolgálás, a külön VIP mellékhelyiségek és az ajándék B my Lake póló már biztosan kimaxolja minden igényedet.

A teljes „Swagség” pedig nem más, mint az okos karszalag, amely a VIP részlegre történő beléptetés elektronizálása mellett fizetésre is alkalmas. Tehát felejtsd el 4 napig mindazt, amit a Wall Street Farkasából tanultál a pénzről és a konfettiről, mert itt csak a VIP karszalagon keresztül fizetés lesz a csúcs. Nem kell többet aggódva keresgélned a fesztiválkártyádat a zsebedben, nem kell figyelned rá, csak lazán odalibbented a csuklódat az olvasókhoz és máris kifizetted italodat, ételedet.

Természetesen a karszalagot az egész fesztivál területén használhatod fizetésre.

A fizetés mellett a VIP területre történő beengedésben is részt vesz a karszalag, a Metapay által kifejlesztett MetAccess rendszert használva, a fizetésnél megszokott módon, a karszalagot a telepített kapukhoz érintve ellenőrizik belépési jogosultságodat a szervezők.

VIP Napijegy: 15.990 Ft (55 €)VIP Bérlet: 35.000 Ft (120 €)

Itt kapható: http://bmylake.hu/2014/index.php?mod=jegyek

Mindezek tükrében legalább, egy hercegnek fognod érezni magad a fesztivál idején és ezt már Mr. Curtis Jones azaz Green Velvet is megmondta: „Walk around like you're bigger than Prince”. Tehát tégy úgy majd és siess, mert egyre közeledik a B my Lake dátuma.


Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás