promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő technológia birtokában van az emberiség, és hamarosan le is leplezik előttünk

Elképesztő technológia birtokában van az emberiség, és hamarosan le is leplezik előttünk

Borítókép:  Profimedia (képünk csak illusztráció!)
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions

Ha léteznek földönkívüliek, akkor a magasan fejlett technológiájukat mi is le tudjuk másolni. Egy bennfentes szerint ezt meg is tettük, óriási ugrás kapujában áll az emberiség.

A gravitáció jelenségét a 17. század vége, vagyis Newton fellépése és magyarázata óta érteni véljük. Elvileg ez mozgatja a leeső testeket, illetve a Föld gravitációja nehezíti meg például azt, hogy a rakétáink viszonylag könnyen el tudják hagyni a bolygót.

Értető tehát, hogy bármilyen antigravitációs technológia óriási segítséget jelentene az emberiség számára, bár ez a jelenlegi tudásszintünk mellett hatalmas ugrást jelentene. Kivéve, ha másoktól – jelen esetben nálunk sokkal fejlettebb földönkívüliektől – meg tudnánk kaparintani. És állítólag ezt már meg is tettük.

Sok ismeretünk nincs a Földön esetlegesen lezuhant ismeretlen repülő tárgyakról, azt viszont nagy biztonsággal sejthetjük, hogy ha az ufók – a hivatalos tagadás ellenére – mégiscsak léteznek, akkor ismerik a gravitáció legyőzésének technológiáját is. Máskülönben hogyan lennének képesek villámsebes irányváltásra a gépeikkel, három dimenzióban is egyforma ügyességgel?

Egy Luis Elizondo nevű, kubai felmenőkkel rendelkező amerikai férfi szerint már megszereztük az idegenektől ezt a fantasztikus technológiát, sőt nem sok hiányzik ahhoz, hogy megértsük és alkalmazzuk. Az illető nem a levegőbe beszél, hiszen évekig dolgozott a Pentagonnak, hírszerzéssel foglalkozott, illetve a fejlett légi járművek jelentette fenyegetés volt a „szakterülete”.

Elizondo szerint egy, a hadsereg hajdani alkalmazottaiból, valamint fizikusokból, mérnökökből és más szakemberekből álló csapat már az antigravitációs technológia megfejtésének kapujában áll, sőt a téridőt potenciálisan torzítani képes repülőgép fejlesztésével is meglepően előre járnak.

Elsőre ez persze döbbenetesen hangzik, de nem hihetetlen, ha felsőbbrendű műszaki megoldásokat kell „csupán” lemásolnunk.

„Úgy gondoljuk, hogy az általánosan megfigyelhető jelenségek, mint a hirtelen és extrém gyorsulások, a hiperszonikus sebesség, a remek álca, vagy az antigravitációs képesség tulajdonképpen egyetlen adott technológia megnyilvánulásai. Tehát nem ötféle technológiát kell megfejtenünk, hanem egyet, hogy az ismeretekre szert tegyünk”

– véli Elizondo. Aki a titkos technológiáról természetesen nem sokat árult el, bár a legtöbben ezek lényegét aligha lennénk képesek felfogni. Olyasféle hajtóművek fejlesztésén dolgoznak például, amelyek téridő-buborékokat hoznak létre, és a gépek ezáltal képesek ellenszegülni a fizika törvényeinek. Észvesztő dolgok ezek, bár lehet, hogy egy évszázad múlva már a mindennapjaink valóságához tartoznak majd.

Így működhetnek az ufók: