promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gmail-es vagy? Fontos hír jött, érdemes készülni
Borítókép:  Profimedia/ IMAGO
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy változás előtt áll az email óriás.

Az elmúlt időszakban számtalan hír érkezett a Google háza tájáról az újdonságokkal és változásokkal kapcsolatban. A fejlesztés folyamatos, és ennek szellemében mindig akad valami nagyobbacska hír, ami milliókat érinthet Magyarországon is, hiszen manapság már a Google email-es szolgáltatása olyan, hogy ott őrizzük életünk legfontosabb dokumentumait, ha elveszik, nagy baj lehet.

Korábban már elkezdődött a tisztogatás is, hiszen nagyon sok Gmail cím kezdett megszűnni, olyanok, amelyeket már nagyon régen nem használtak, amelyekbe tényleg nagyon régen nem léptek be. Erre pedig rengeteg felhívás is érkezett a Google-től, a fejlesztések pedig folytatódnak, ám sokszor tényleg csak egyes felhasználókat érint a változás.

De nem a mostani, amely igen nagy változást hozhat az életünkbe.

És ha nyomon követed a híreket, nem érhet meglepetésként, az ami majd most következik.

A HVG is úgy ír a most küszöbön lévő újításról/változásról, hogy története legnagyobb újítását kapja a Gmail. Jön mesterséges intelligencia, amely komoly segítséget jelenthet a felhasználóknak átlátni a Gmail-fiókjukat. A Google MI-je a Gemini névre hallgat, és tényleg nagyon okos lesz. Az oldalsávban pillanthatjuk majd meg, lesznek beépítve olyan parancsok, amelyek gyakran visszatérők lehetnek, ezek között válogathatunk is, illetve majd mi is fogalmazhatunk meg újakat, sőt, még kérdéseinkre is válaszol majd a Gemini, amelyek a levelezésekhez kapcsolódnak.

Ám nem lesz ingyenes.

Mint arra a lap is rámutat, csak azok kapják meg az új funkciót, akik valamilyen üzleti vagy magán Gemini-előfizetéssel rendelkeznek.

Íme a Gemini egy kis bemutatón:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás