promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Atlantisz bizonyítékai hevernek a Mount Everest tetején? Találtak valamit, de a magyarázat más lehet
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő felfedezés, amely a Föld történetét egész más dimenziókba helyezi előttünk.

Az emberiség történelmét már a kezdetek óta átszelik a legendák, a mesék és a csodás történetek. Vannak visszatérő elemek ezekben, ilyen például az, hogy egykor a Földön egy hatalmas árvíz pusztított el mindent, egyes vélemények szerint akár egy egész civilizációt is, amely akár hozzáköthető a csodálatos és szupertechnológiával rendelkező Atlantiszhoz is.

Egyes elképzelések szerint pedig az árvíz után Atlantisz népei voltak azok, akik a Föld különböző pontjaira eljutva segítettek az ottani embereknek a civilizációk felépítésében, és az egymástól kilométerek ezreire elhelyezkedő piramisok éppen erre adnak magyarázatot. Ám a tudomány mai állása szerint egy, a földön mindenhol pusztító árvíz nem létezett, ennek ellenére az elmélet makacsul tartja magát.

Újabb felfedezésekben pedig sokan ebben látnak bizonyítékot.

A Mount Everest-en például találtak valamit, amit azonnal felhasználtak. 

Tengeri élőlények megkövült maradványait találták meg a hegyen, amely sokakban zavart ébreszt mindenről, amit eddig gondoltak a Földről, illetve az emberiség történelméről. Több mint 400 millió évvel ezelőttről is találtak nyomokat a hegyen Ez azonban a nagy árvíz helyett másra bizonyíték, méghozzá egy sokak által ismert jelenségre, a lemeztektonikára.

A hegy tetején talált szikla egykor a vízben lehetett, innen a rajta lévő nyomok, ám a mozgások következtében a szikla 8000 méterrel feljebb került, persze ehhez évszázadok milliói kellettek. A gyűrődések következtében kerültek tehát ide, nem azért, mivel egykor egy hatalmas árvíz pusztított a Földön, de ha ez meg is történt, ezek a kövületek kizárhatók a bizonyítékok sorából.

Ám ennek ellenére nagyon érdekes leletek, amelyek magyaráznak egy jelenséget:

(via IFLScience)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás