promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Már ősidők óta élhetnek közöttünk idegenek, ez lehet a magyarázat arra, hogy miért nem találtak még csészealjakat

Már ősidők óta élhetnek közöttünk idegenek, ez lehet a magyarázat arra, hogy miért nem találtak még csészealjakat

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions

Rejtett földi lények a a mi társadalmunkban? Ez a kutató határozottan ezt állítja.

Roppant érdekes tanulmány született abban a témában, hogy az UFO-jelenségek esetleg kriptoterresztriálisok, azaz rejtett földi lények jelenlétére utalhatnak, akik titokban élnek köztünk. Ez az elmélet Mac Tonnies 2010-ben megjelent könyvére, a „The Cryptoterrestrials”-re támaszkodik. Tonnies szerint, ha az idegenek létezésére vonatkozó bizonyítékok hiányoznak, akkor talán rossz helyen keressük a válaszokat. Az idegenek helyett inkább olyan földi lényeket kellene keresnünk, akik technológiailag fejlettek és rejtve maradtak az emberiség előtt.

A könyv és Tonnies elmélete arra ösztönzi az embereket, hogy ne csak az űrbe tekintsenek az idegen élet nyomai után kutatva, hanem a Földön is keressenek bizonyítékokat rejtett civilizációkra. Az elmélet arra is kitér, hogy ezek a kriptoterresztriálisok szándékosan megtéveszthetik az embereket, hogy idegen látogatókként érzékeljék őket.

Az elmúlt években egyre több hivatalos vizsgálat és tanúvallomás került napvilágra az UFO-król és az azonosítatlan légköri jelenségekről (UAP). Például, egy korábbi hírszerzési tiszt, David Grusch azt állította, hogy a Pentagon több évtizeden át visszatartotta az idegen technológiákra vonatkozó bizonyítékokat és visszafejtési programokat folytatott​​.

Más elméletek is felmerültek az UFO-jelenségek magyarázatára. Például egyesek azt feltételezik, hogy az UFO-k valójában időutazó emberek a jövőből, akik visszatérnek a múltba, hogy tanulmányozzák saját történelmüket​​. Stanfordi professzor, Garry Nolan pedig azt állítja, hogy az idegen élet már itt van köztünk, és az amerikai kormány is vizsgálja ezeket a jelenségeket​​.

Ez a téma folyamatos viták tárgya a tudományos közösségben és a nagyközönség körében egyaránt. Bár még nincs végleges bizonyíték az idegen élet létezésére, az ilyen elméletek továbbra is nagy érdeklődést váltanak ki és ösztönzik az embereket a további kutatásra és felfedezésre.

A rejtett világokról és furcsa lényekről ebben a videóban többet is megtudhatsz:

forrás: iFLScience