promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csak a kocsija kilincsét fogta meg, a borzalomtól azonnal frászt kapott a nő
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez a történet maga a rettenet, amire sosem számítanál.

A sajtó tele van olyan történetekkel, amelyek ugyan hétköznapi emberekkel és hétköznapi szituációkban történik, de mégis, a történetek maguk hozzánk ránk a frászt. Hiszen nincs is annál félelmetesebb, mint amikor a rutinunk közben zavarnak meg minket oda nem illő körülmények, emberek, személyek vagy éppen állatok. A mostani történet Ausztráliába történt meg egy nővel, egy nagyon is hétköznapi szituációban.

A nő csak odalépett az autójához, és egy rutinmozdulattal csak a kilincset szorította meg, és szeretett volna beszállni a kocsiba.

Ám az élet máshogy akarta.

Jött is a nem várt meglepetés.

Mint arról az ausztrál Newshub is beszámolt, a nő borzalmasan megijedt, hiszen a kilincs mögé bújva látta egy órási vadászpók, amely befészkelte magát a helyre. Messziről nem szúrta ki, csak akkor, amikor már ott volt a keze, de még szerencsére nem nyúlt hozzá a kilincshez. A kép bejárta az internetet, a nő is azonnal segítséget kért az emberektől, hogy milyen pók lehet az, amely miatt nem tud beszállni a kocsiba.

A nő azt mondta, hogy legelőször még azt hitte, hogy egy óriási hernyó az, amely a kicsiny helyre befurakodott. Később kiderült, hogy egy vadászpókról van szó, amely a világ egyik legnagyobb pókja, nem elírás, akár 30 centiméteresre is megnőhet. A pók ugyan nem veszélyes, mint a szakértők megjegyezték, a csípése sem halálos az emberre, és a pók is inkább menekül, ha veszélyt érez, de így is okozhat kellemetlen pillanatokat, hiszen csípése szapora szívverést okoz, illetve hányást és fejfájást is okozhat később a mérge.

Így néz ki a pók, utána pedig mutatunk egy képet arról is, hogy néz ki a kilincs alatt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás