promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gmail-t használsz? Elementáris erejű bejelentés jött a Googletől, ez hatalmas örömhír
Borítókép:  Omer Taha Cetin / Anadolu / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő változás jön a Gmail-ben.

Az elmúlt időszakban már hozzászokhattunk ahhoz, hogy bizony nagyon sok esetben a tekis óriáscégek hatalmas fejlesztésekkel rukkolnak elő, vagy éppen olyan kis újításokat eszközölnek, amelyek megkönnyítik nagyon az életünket. A Google nagyon sokszor áll elő ilyenekkel a különböző szolgáltatásaival kapcsolatban, így a keresőmotorjával és a Gmail-lel kapcsolatban is. Most utóbbi esetében jön valami forradalmi változás, amelyet mindneki imádni fog, és valószínűleg ha nem is minden nap, de nagyon sokszor használni is.

Mégis miről van szó?

A frissítés és az újítás egyelőre a Gmail androidos applikációjához érkezik.

A Google bevezet egy gombot, amely megnyomásával a mesterséges intelligencia segítségével a hosszú emailekről kapunk egy kivonatot, egy rövid és tömör kis tartalmi összefoglalót, amellyel így rengeteg időt spórolhatunk majd meg. Ez a funkció amúgy már elérhető a webes verzióban, de nem mindenkinek, mivel csak azoknak, akik Gemini for Workspace csomag felhasználói. És ez a nagyszerű és tényleg újító funkció most bekerül majd az androidos applikációba is.

És ami még pluszban nagyon jó hír, hogy az applikációs estén mindenkire kiterjesztik majd a jelek szerint. Sokan vártak már erre, miután megtudták korábban, hogy ilyen fejlesztés már néhány csomagban elérhető a Gmail-ben. Millióknak lesz egyszerűbb így majd a nagyon hosszú vállalati levelek olvasása, ráadásul így kapunk egy kis sorvezetőt is.

(via Blikk)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás