promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezért van masni a női bugyik elején, a választól azonnal eldobod az agyad
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezt a kérdést valójában a férfiak is sokat felteszik magukban, ám lehet, hogy a válasz után már nem mennek.

női öltözködés is számtalan titkot rejt a férfiak előtt. Különösen érdekes kérdés, hogy miért van egy elegáns kis masni az alsóneműk elején nagyon sok alkalommal, miért lett ez a női divat egyik ikonikus megtestesülése. Talán ezt még néhány nő sem tudja pontosan, a férfiak közül pedig még kevesebben vannak tisztában a magyarázattal a csinos kis masnit illetően,

amely tényleg egy kis, pikáns, trendi része a bugyinak.

Valójában egyszerű a magyarázat, amint azt egy Reddit felhasználó kiemelte. Sokan divatos elemként tekintenek rá, de valójában praktikus okok állnak a háttérben, nem a divat után terjedt el szélsebesen.

"Mi ennek az eredete? Az elasztikus anyagok megjelenése előtt egy vékony szalag tartotta az alsóneműt, amelyet átfűztek a fűzőn is. Mivel a szalagot elöl könnyebb megkötni, ezért ott helyezkedett el"

- magyarázta egy hozzászóló. Azonban nem ez az egyetlen érdekes történet a masnikról. Egy másik megjegyzés szerint a dísz segített a nőknek az öltözködésben is.

A villanyáram elterjedése előtt a nők gyakran már hajnalban felkeltek. Sötétben, vagy csak gyertyafény mellett kellett öltözködniük, a masni pedig segítséget nyújtott abban, hogy megállapítsák, melyik az alsónemű eleje. Manapság már nem szükséges ez a jelölés, de a masni gyakran mégis megmarad, mint díszítőelem. Ám vannak olyanok, akik a divat ellen mennek, és annyira nem szeretik a masnikat, hogy le is vágják azokat az alsóneműről.

Az igazság persze azonnal megrökönyíti a fórumokon a kérdezőket, mivel egészen más megfejtésre gondoltak a masnit illetően, valami sokkal pikánsabb választ vártak.

(via Daily Star)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás