promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gmail-ed van? Mindent elsöprő óriási változás jön
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alaposan megváltozhatnak a szokásaink.

A mesterséges intelligencia hihetetlen fejlődése után hatalmas technológiai forradalomnak lehetünk szemtanúi, amely lassan az élet minden területére begyűrűzik. Nagyon sokan kezdték el alkalmazni a mindennapokban ezeket a szoftvereket problémák megoldására, illetve feladatok teljesítésére. Így pedig nem is  csoda, hogy lassan ezek az AI-szoftverek már helyet kapnak a legtöbbet használt és legnépszerűbb alkalmazásokban is, amelyeket milliók használnak naponta.

Most a Google-ről lehetett hallani, hogy hamarosan megjelenhet a mesterséges intelligencia a Gmail-alkalmazásban, először pedig az androidosok számára. Az újítás keretében az applikáció megérti az emberi beszédet, így pedig simán le tudunk neki diktálni majd parancsra leveleket is.

Korábban már a Google létrehozott egy olyan szoftvert, amelynek lehetett parancsokat adni, és helyettünk nagyon is sok mindent megcsinált. De ez most tovább lett gondolva, hogy az élő szóban elhangzó gondolatokat is leírja helyettünk. Mint a The SpAndroid-ra hivatkozva a HVG is írja, a Draft email with voice nevű funkció első körben szintén a kísérleti fejlesztések próbálgatására szolgáló Workspace Labsben vált elérhetővé.

A funkcióhoz majd egy gombot is létrehoznak, hogy könnyebben elérhető legyen. ezzel a funkcióval tényleg egy elsöprő változás indulhat tehát a Gmail-en, és erre nagyon sokan vártak már korábban is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás