promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szuperszámítógép üzent, Szoboszlaira és a magyar válogatottra brutális dolog várhat a labdarúgó Európa-bajnokságon Németországban
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem mindennapi gondolatkísérlet látott napvilágot, persze simán megtörténhet.

A magyar labdarúgó-válogatott utolsó Eb-selejtezőire már mindenki úgy készült, hogy az itt begyűjtött pontokkal akár azt is megélhetjük, hogy az első kalapba kerülünk, és így nagyon jó helyről várhattuk volna a sorsolást az Európa-bajnokságra, végül az utolsó három meccsen begyűjtött két döntetlen után a második kalapba kerültünk, így biztos, hogy kapunk majd egy szuperellenfelet a kontinensviadalon. A végső sorsolásig azonban még hátra van több mint egy hét, azt ugyanis majd december 2-án folytatják le. Addig izgulhatnak tehát Marco Rossiék.

Addig azonban mindenki tanakodik és nézelődik, hogy milyen eshetőségek jöhetnek. Szoboszlai Dominikék amúgy a második kalapba kerültek végül.

A kalapbeosztás amúgy így néz ki egyelőre, mivel ugye a pótselejtezők után derül majd csak ki, hogy melyek a hiányzó csapatok:

1. kalap: Németország, Portugália, Franciaország, Spanyolország, Belgium, Anglia
2. kalap: MAGYARORSZÁG, Törökország, Dánia, Albánia, Románia, Ausztria
3. kalap: Hollandia, Skócia, Szlovénia, Szlovákia, Csehország, Horvátország
4. kalap: Olaszország, Szerbia, Svájc + a három pótselejtezős válogatott

Szóval akkor valami egészen bődületes halálcsoport is kinézhet? Simán megeshet.

Nem kell messzire menni, hiszen az interneten a közösségi médiumokon már beindultak a találgatások, szép számmal jelentek meg azok, akik már ki is nézték az elképesztően erős csoportot a magyaroknak. Könnyen megeshet, hiszen a többi kalapban is egészen elképesztő ellenfelek vannak, nagyon nehéz lenne olyan csoportokat összeállítani, amelyre azt mondaná az ember, hogy bizony ebből garantált a továbbjutás, úgy megyünk az egyeneses kieséses szakaszba, mint kés a vajon.

Egy szuperszámítógép most számolt, és a valószínűségi mutatok számbavételével azt mondta, hogy a magyar válogatott egy ilyen csoportba kerülhet majd bele, szerinte ezt fogják majd kihúzni:

Portugália, Magyarország, Hollandia és Olaszország

(Forrás: Hajdú B. István Rajongói Oldala)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás