promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ha Messengert használsz, oltári hasznos hír jött a számodra
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Igazán izgalmas terep lehet a Messenger azoknak, akik befogadók az új dolgokra.

Vannak olyan applikációk, programok és szolgáltatások, amelyeket majdhogynem minden nap használunk, és bizony ezek a használatok, már rutinszerűek, azt hisszük, hogy minden funkciót ismerünk már az adott programokkal kapcsolatban. A Google emailes szolgáltatása, a Google kapcsán vagy éppen a Facebook, illetve a Meta üzenetküldő alkalmazásával, a Messengerrel kapcsolatban azt gondoljuk, hogy mindent tudunk ahhoz, ami a napi szintű használathoz elegendő. 

És leht, hogy az igazság ez, ám pár kattintsára tőlünk lehet egy olyan világ, amely bizony sokkal többet tud mutatni nekünk, és meglehetősen menő funkciókról is beszámol nekünk. Nemrégiben a Glamour gyűjtött össze pár nagyon is menő funkciót a Messengerrel kapcsolatban, amelyek tényleg sok színt vihetnek az alkalmazások mindennapi használatába, és tényleg csak pár gombnyomásra vagyunk ezektől.

A Messenger applikáció ma a világon az egyik legnépszerűbb cahtes felület, ahol naponta több százmillióan beszélgetnek titkokról, személyes dolgokról és megannyi vagány rövid üzenetváltás történik, amelyek csupán azért születnek, hogy elüssük az időt. Arról már sokan hallhattak, hogy például kisebb játékokat lehet kezdeményezni a felületen ismerősökkel, ám ezeken kívül is vannak kisebb titkos dolgok, mint például a meglepetés emojik használata. 

És erről tuti, hogy nem hallottatok még.

Az emojikat össze lehet egymással mördzsölni, ami azt jelenti, hogy egyedi kombókat, egyedi emojikat tudtok kreálni, ilyen például a szív vagy a lufi párosítása, és ti az egész képernyőt beborító animációt is tudtok ezzel a kombóval előcsalogatni.

De megoszthatod például az aktuális helyadataidat is, hogy hol tartózkodsz éppen, és akkor akinek elküldöd, látni fogja, hogy hol tudtok mondjuk a legkorábban összefutni, ha éppen késésben vagytok, ehhez pedig a beszélgetésben a négy pöttyre kell kattintani.

Íme, így lehet megosztani a helyadatokat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás