promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Földönkívüli testeket találtak Mexikóban, megdöbbentő a látvány
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az igazság a mexikói "idegenek" mögött: A rejtélyes holttestek kiállítása során a tudósok elárulják, hogy valójában mik lehetnek. Földönkívüliek vagy átverés?

Ez a bejelentés nem csak a világot, de minket is sokkolt! Egy perui bányában két, 1000 évre visszanyúló, látszólag "nem emberi" idegen holttestet találtak konzerválva. A mumifikálódott példányok apró testükkel, háromujjú kezükkel és furcsa, hosszúkás koponyájukkal úgy néztek ki, mintha az ember és az E.T. című film földönkívüli lénye kereszteződne. Még bizarrabb, hogy belső üregeikben állítólag ritka fémek és tojások implantátumai is voltak. Az "idegeneket" hivatalosan a mexikói kongresszusban mutatták be, amikor a politikusok először tartottak meghallgatást az UFO-król, de vajon felfedték az igazságot?

Az állítólagos földönkívülieket Jaime Maussan újságíró és úgynevezett "ufológus" mutatta be Mexikóvárosban, aki korábban azt állította, hogy földönkívüli maradványokat talált.

 Elmondta a politikusoknak, hogy a szaténnal bélelt rögtönzött koporsókban kiállított furcsa kis holttesteket 2017-ben találták a perui Cusco városában. Maussan eskü alatt azt is vallotta, hogy DNS-ük közel egyharmada "ismeretlen", és a példányok nem a "földi evolúciónk" részei.

Nos, az alapvető probléma Maussan állításaival az, hogy ezeket az úgynevezett "idegen" múmiákat a tudósok már megcáfolták - két évvel azelőtt, hogy ő bemutatta őket a mexikói kongresszusnak.

A Scientists Against Myths YouTube vlog szakértői csoportja, amelyet Alexander Sokolov állított össze, megállapította, hogy a testek valójában emberi és állati csontok összekeveréséből készültek.

Egyiküknél a felkarcsont helyén egy combcsontot találtak, míg a fejét vélhetően egy láma vagy alpaka koponyájának hátsó részéből hozták létre. A kutatók szerint az egyik példányban lévő combcsont emberi csont volt, de azt fejjel lefelé helyezték el. A másik combcsont egy emberi láb alsó részéből származó sípcsont volt. 

Jaime Maussan újságíró nem első alkalommal verte át a világot, hamis általa gyártott bizonyítékokkal. Ez is bizonyíték arra, hogy nem minden az, mint ami elsőre látszik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás