promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Földönkívüli múmiákat emeltek ki a sivatag mélyéből, szupergéppel ellenőrizték, hogy valódiak-e
Borítókép:  Profimédia/illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az utóbbi napokban elképesztő izgalmaknak lehetünk szem- és fültanúi a neten a Mexikóban talált, és feltételezett földönkívüli csontvázak megjelenése kapcsán.

Lázban ég a világ jó pár éve, hogy a Pentagon és a NASA is komolyabban foglalkozik már az azonosítatlan repülő tárgyakkal (vagy éppen új terminussal élve azonosítatlan légi jelenségekkel), korábban rengeteg felvételt is nyilvánosságra hoztak, amelyekre egyelőre nincsenek válaszok. szépen lassan pedig nagyon úgy tűnik, hogy mindenki felkészül már arra, hogy az előttünk álló időszakban előkerüljön valami megfellebezhetetlen igazság a földönkívüliek létezésével kapcsolatban, ám egyelőre olybá tűnik,

mint egy sátántangó, lépések előre, majd inkább hátra.

Aztán hirtelen elképesztő módon törték meg a csendet Mexikóban, azt állítva, hogy földönkívüli múmiák kerültek elő, amelyek végre a nagybetűs bizonyítékot szolgáltathatják arra, hogy nem vagyunk, de legalábbis nem voltunk egyedül sosem. Méghozzá a hír azért is lett rövid időn belül akkora sláger, mivel a mexikói Kongresszusban mutatták be azt. Azonnal az érdeklődés homlokterébe került a téma, sokan persze azonnal kételkedtek a bemutatott múmiák kapcsán, ám sokan azonnal inkább hinni kezdtek abban, hogy most jön valami, amire örökre emlékezni foghnak.

A testekről azt is állították, hogy DNS-teszteknek vetik majd őket alá, hogy kiderüljön az igazság. Amúgy a testeket az újságíró, José Jaime Maussan állítása szerint a Nazca-sivatagban találták még több évvel ezelőtt. A szakértők és orvosok most röntgen alá fektették a testeket, hgy megnézzék, mit mond a szupergép. Amúgy korábban volt olyan állítás és vád is, hogy különböző állati csontokat illeszthettek össze a testekben. A múgy a korukat 700 és 1800 év közé teszik.

A röntgen azonban mást mutatott, azt, hogy egyetlen csontvázhoz tartoznak, és nem külön illesztették őket egymáshoz. Íme az orvos beszámolója a vizsgálatok után:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás