promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a bizonyíték az űrlények létezésére? Hátborzongató kép került ki az internetre, mindenki ledöbbent
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A fotó állítólag valódi, és ez a legaggasztóbb az egészben.

Vajon léteznek földönkívüliek? Ezt a kérdést valószínűleg már mindenki feltette magának, hiszen ugyan még nem sikerült megdönthetetlen bizonyítékot találni arra, hogy vannak űrlények, de még a szakértők szerint sem lehet kizárni teljesen a létezésüket – sőt, a legtöbb tudós azt állítja, hogy szinte teljesen biztos, hogy léteznek, hiszen olyan hatalmas a világűr, hogy nagy valószínűséggel nem csupán a Földön alakult ki értelmes élet.

Az utóbbi években rengeteg megmagyarázhatatlan ufó-észlelés volt világszerte, illetve néhány fotó is kikerült állítólagos űrlényekről, de szinte mindig kiderült, hogy csak ügyes hamisítványokról volt szó, hogy kattintást generáljanak egyesek. Nos, most viszont egy olyan ember osztott meg egy egészen felkavaró felvételt, akit a világon szinte mindenhol ismernek: Uri Geller.

Úgy tűnik, hogy Uri Geller szentül hisz a földönkívüliek létezésében, és nagyon foglalkoztatja őt a téma. Most például egy döbbenetes fotót osztott meg, amin állítólag egy valódi űrlény van – és ha ez tényleg igaz, akkor ez lehet az első bizonyíték az idegenek létezésére.

Uri Geller posztjából kiderül, hogy a hátborzongató felvétel még 2004-ben készült Mexikóban, egy elhagyatott épület pincéjében. Elvileg egy biztonsági őr készítette a fotót, de az jó kérdés, hogy miért csak most került elő, illetve miért kamerázott munka közben. Rengeteg tényező még teljesen ismeretlen, így nem lehet biztosra venni, hogy egy igazi űrlény van a képen, de még így is nagyon elgondolkodtató – a hírességet és a követői zömét minden esetre sikerült meggyőznie a furcsa felvételnek.

Itt lehet megtekinteni Uri Geller posztját és az állítólagos űrlényt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás