promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hátborzongató lény maradványait sodorta a partra a víz, még a szakértők is teljesen ledöbbentek a rejtélyes szörnyeteg láttán
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vannak, akik szerint egy földönkívüli lényhez tartoznak a rejtélyes maradványok.

Mostanában rengeteget lehet hallani a földönkívüliekről a folyamatos ufó-észlelések miatt, amikre még a hatóságok sem tudtak eddig megnyugtató választ adni. Az emberek egy része úgy gondolja, hogy léteznek űrlények, hiszen szinte esélytelen, hogy az egész világűrben csak a Földön alakult ki élet; mások viszont úgy vélik, hogy csupán a fantáziánk szüleményei az idegenek – bármi is legyen az igazság, nagyon elgondolkodtató a téma.

A minap az Ausztráliában található Queensland partjainál történt egy egészen döbbenetes eset, amitől még a szakértők álla is leesett. Egy Bobbi-Lee Oates nevű férfi éppen a tengert csodálva sétálgatott, mikor észrevett egy furcsa, egészen hátborzongató dolgot a homokban. Mivel ötlete sem volt, hogy mi lehet az, ezért lefotózta, és az interneten kért segítséget a beazonosításban – végül az egész világot felcsigázta a felfedezésével.

A parton található tetem olyan volt, mintha nem erről a bolygóról származna.

A maradvány emberszerű bordákkal rendelkezik, helyenként szőr borítja, de olyan, mintha lenne egy hosszú farka vagy lába, illetve egy különleges koponyája is. Első ránézésre olyan, mintha egy űrlény lenne, de voltak, akik szerint inkább egy hableányra hasonlít. Heves viták alakultak ki ezzel kapcsolatban, de abban mindenki egyetértett, hogy valóban rendkívül szokatlan, és rengeteg kérdést vet fel.

Még a szakértők sem tudták megmondani, hogy pontosan mi lehet ez a tetem, milyen élőlény lehetett egykor. Egy tengerbiológus szerint valószínűleg egy fóka maradványairól lehet szó, de egyelőre ez sem biztos, szóval továbbra is fennáll a kérdés, hogy mit is sodort a partra a víz.

Így néz ki a rejtélyes tetem – csak saját felelősségre lehet megtekinteni ezt a fotót:

Ha érdekel még rejtélyes, állatos felfedezés, akkor ezt a cikkünket is ajánljuk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás