promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Messengert használsz? Azonnal ellenőrizd, hihetetlen dolog derülhet ki
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lehet, hogy erről még nem hallottál, pedig akár fontos információk is elkerülhették a figyelmedet.

2023-ban olyan digitális világban élünk, amikor a többség már fel van kapcsolódva az internetre, és a többség többsége teszi mindezt már úgy, hogy a nap 24 órájában elérhető, így bármikor küldünk nekik üznetetet Gmail-en, vagy éppen Messengeren vagy bármelyik nagy üzenetküldő alkalmazáson, akkor az üzenetünk azonnal célba is ér. Gondoljuk persze ezt, de nem mindig van így, még akkor sem, ha az üzenet megérkezett, és mi szépen hátradőlünk örömünkben, hogy már csak a válaszra kellene várni. Persze a legtöbbször ezek nem olyan fontos üzenetek, amikre azonnal kellene válaszolnunk, ám megeshet, hogy egy nagyon fontos üzenet úgy pihen hünapokig a postaládánkban, hogy mi nem is tudunk róla.

Lehet, hogy nagyon régi fontos üzenetket találhatsz "titkos" helyeken a Messenger-fiókodban.

[[cikk2]]

Esetleg egy elakadt szerelmes üzenet.

Mi is történik ilyenkor?

A The Sun gyűjtött össz rendkívül érdekes dolgokat, amikről eddig nem hallhattál, és az ő cikkük alapján szemezgetett a Borsonline ebből. A lényeg az, hogy igazából két postafiókod van, te pedig valószínűleg csak az egyikről tudtál. A Messengeren a menün belül az Engedélykérések fülön bizony találhatsz olyan üzeneteket, amelyek olyanoktól jöttek, akik nem ismerőseid, és bizony megeshet, hogy ezek fontos felkérések. Ráadásul van egy kéretlen tartalom fül is, amelyen belül aztán végképp nagyon fura üzeneteket találhatsz. Itt lehetnek a Messenger által gyanúsnak ítélt üzenetek, itt ezeket lehet törölni is.

Kellemes böngészést, most lecsekkolhatod, hogy az elmúlt időszakban jöttek-e számodra "titkos" üzenetek, amelyek még igazából nem jutottak el hozzád, holott már rég bent állnak nálad.

Még több Messenger-titok érdekel?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás