promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emberarcú állat emelkedett ki a folyóból? Itt a videó, amely alaposan meghökkentette az internet népét
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő videó terjed, tízezrek lájkolták már.

Arcot látni valamiben, a tudománynak is van erre megoldása, ez a pareidolia, és az ember egy ösztönös védelmi reflexe, amely még nagyon régen alakult ki. És nagyon fura dolgokat tud produkálni, bármikor, hiszen sokan még a palacsintában is látnak emberi arcokat. Volt olyan is, hoyg valaki egy palacsinta közepébe látta bele Jézus arcát.

De mi történt most éppen, miylen érdekesség? Emberarcú állatot láttak, vagyis egy nagyon furcsa videó került ki az internetre.

Szóval nem ez az első, és nem is az utolsó alkalom, hogy valamilyen olyan állatot találnak, amelynek arca van, így pedig nagyon sok videó van fel ilyen eseményekről az interneten, amelyek igazán óriási rajngótábornak örvendenek. Az elmúlt években többször kerültek fel a netre olyan felvételek is, amikor a macskák arca hasonlított az emberére. Sokszor azonban gyanakodnak az embrek, hogy photoshop lehet a történet mögött, talán ezért is arat osztatlan sikert az, amikor videók kerülnek fel ilyen állatokról a közösségi média sűrűjébe. ez alábbi vidóról a LadBible nevű oldal számolt be.

A felvétel amúgy Kínában készült egy kicsi faluban, a hal pedig éppen a part felé úszott a folyóban, amikor kiszúrták azok, akiknél éppen kamera is volt. A nő meglepődött, pedig igazából a halon ezek pöttyök csak színezések, amit mi érzékelünk az nem az, amire gondol az agyunk rögtön. Azok, akik a videóhoz hozzászóltak, arról írtak, hogy valószínűleg egy koi ponty lehetett az élőlény, ami ekkora szenzáció lett a közösségi médiában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás