promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megpróbálták elrabolni az űrlények, szamurájkarddal védte meg magát a rettegő férfi
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egészen sokkoló dolgokat állít a földönkívüliekkel kapcsolatban egy férfi.

Vajon léteznek földönkívüliek, vagy sem? Ez egy örök kérdés, amit valószínűleg legalább egyszer már mindenki feltett magának. Nehéz megválaszolni, mivel megdönthetetlen bizonyítékot eddig nem találtuk az űrlények létezésére, de az biztos, hogy elég felkapott a téma manapság, mivel nagyon sok megmagyarázhatatlan, rejtélyes ufó-észlelés van a Földön, és esetenként még a Pentagon se tudja, hogy mi áll mögöttük.

Rendszeresen hallhatunk olyan hátborzongató esetekről, hogy földönkívülieket láttak különböző helyeken, de persze ezeket sem sikerült eddig bizonyítani, mivel általában olyan pocsék minőségű felvételek készülnek ezekről a „harmadik típusú találkozásokról”, hogy azokba szinte bármit bele lehet látni – de van, hogy már maga a beszámoló is olyan félelmetes, hogy mindenkit kiráz tőle a hideg.

Egy John Edmonds nevű férfi már 10 éve egy olyan birtokon él, ahol rendszeresek az ufó-észlelések – sőt, állítólag nem egyszer harcolt is űrlényekkel.

A Csillagpor Farm egy olyan hely, ahol már hosszú ideje úgy gondolják az emberek, hogy valami különleges kapcsolatban lehet egy idegen civilizációval. Ezzel valószínűleg John Edmonds is egyet tud érteni, mivel állítólag olyan dolgokat élt át az utóbbi 2 évtizedben, amik igazi rémálomnak számítanak, és egészen hihetetlenül hangzanak.

A férfi a saját elmondása szerint eddig 18 földönkívüli lényt ölt meg egy szamurájkarddal, miközben megpróbálták elrabolni őt. De elvileg nem egyszerű megölni őket, mivel csak akkor halnak meg, ha levágják a fejüket. A testek viszont eltűnnek, de még így is sikerült vér, illetve bőrmintát gyűjtenie John Edmondsnak – bár a vizsgálatok nem jutottak ezzel kapcsolatban semmi érdemlegesre.

A férfi szerint volt, hogy egy tölcsér alakú fény jelent meg az égen, és elkezdte felszippantani őket a feleségével, de ő nem hagyta, és gépfegyverrel tüzet nyitott az ufóra, amik ennek hatására elengedték őket.

Megesett, hogy a saját házában is üldözőbe vett egy idegen lényt, szóval valóban rettenetes dolgok történtek vele – ha egyáltalán igaz, amiket állít, ugyanis sokak szerint csak figyelemre vágyik, azért mond olyasmiket, hogy a birtok előző tulajdonosai nyom nélkül felszívódtak, meg ehhez hasonlók.

John Edmonds amúgy éppen 5 millió dollárért, azaz nagyjából 1,6 milliárd forintért árulja az otthonát, vagyis könnyen lehet, hogy csak azért „meséli” ezeket a történeteket, hogy sikerüljön jó áron eladnia a birtokot – mindenki eldöntheti magának, hogy hisz-e a férfinak.

Itt lehet megnézni egy érdekes videót pár ufó-észleléssel kapcsolatban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás