promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Drónfelvételen találhatták meg a rettegett chupacabrát, akitől újra félhet egész Amerika
Borítókép:  Youtube
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A bizonyító erejű videó felkerült a Youtube-ra, valóban létezhet a chupacabra.

Talán csak egyetlen félelmetesebb és rettegettebb szörnye van az amerikai kontinens folklórjának, ami nem más, mint a latin-amerikai eredetű chupacabra. Ugyan az Egyesült Államok déli államaiból is rengeteg jelentés szólt már mindenféle észleléseiről a hírhedten agresszív mutánsnak, azonban hiteles beszámoló még sosem készült a találkozásokról. Egyelőre még a kialakult kép sem teljesen egységes, ahogy a kinézetéről, úgy a viselkedésével kapcsolatban sem. 

Egyes szemtanúk úgy írják le a chupacabrát, mint egy négylábú, nagytermetűre nőtt hiénát, míg mások szerint sokkal inkább olyan, mint egy két lábon járó, nem erről a bolygóról származó űrlény. Az agresszivitása is eltér a történetekben, általában csak a kecskék és csirkék felfalásáról híres, bár egyes állítások szerint hajlamos az emberre is támadni, ha veszélyeztetve érzi magát. Igaz, egyelőre még soha egyetlen esetet sem jegyeztek fel egészségügyi intézményben, hogy valakit chupacabra támadott volna meg. 

Most azonban egy olyan videós beszámoló érkezett, ami alapjaiban változtathatja meg azt, amit erről a szörnyről gondoltunk. Ugyanis ennyire délről még sosem érkezett világot bejáró hír a chupacabráról.

Egy bolíviai cég által készített drónfelvételen találtak rá utólagosan. A készítők éppen egy szemléltető videós anyagot készítettek egy helyi, termőföldekkel teli tájról. A felvételen pedig egyértelműen egy két lábon görnyedő, de egyértelműen nem emberi alak rajzolódik ki, mozgás közben. Természetesen a környékbeliek nyelve máris megoldódott, és egyre többen árulják el, hogy találtak már otthonuk közelében olyan háziállat maradványt, amelyet részben elfogyasztott a chupacabra. Sőt, akármennyire is meglepő, még az ufó észlelések száma is megugrott a híreknek köszönhetően a dél-amerikai országban. 

Az alábbi elgondolkodtató videó az, amit a drónnal sikerült rögzíteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás