promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szétesett a Google: romba dől a kereső, ha beírod ezeket a szavakat
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Írd be a Google-be, hogy mandalóri, és gyönyörködj a látványban!

Szerdán véget ért a népszerű Star Wars-sorozat, A mandalóri 3. évada. Az új epizódok eléggé megosztották a rajongókat, hiszen sokan nehezményezték, hogy a Pedro Pascal által akaított Din Djarin gyakorlatilag mellékszereplővé vált a saját sorozatában, míg Bo-Katan jóval több fókuszt kapott.

Mint az nemrég kiderült, Dave Filoni és Joe Favreau tovább viszik a történetet, és már azt is tudjuk, hogy a végső lezárást nem egy nagyszabású fináléban, hanem egy legalább másfél órás filmben láthatjuk majd. Nem szeretnénk spoilerezni a 3. évad záróepizódjáról, hiszen még sokan nem is látták, de nem mindenki lesz kibékülve a benne látottakkal.

Az idei szezon már a korábbi eipizódok miatt is sok kritikát és negatív visszajelzést kapott a rajongóktól, egyesek szerint nincs azzal baj, hogy a széria bemelegít a nyáron érkező Ahsoka-sorozatnak, de a készítők kissé túlzásba vitték az átkacsintásokat; ezek a rajongók biztos nem tudják még, hogy egy időben játszódik majd A mandalóri és az Ahsoka cselekménye, éppen ezért nem meglepő, hogy összefonódnak a szálak.


A nagy sikernek örvendő Star Wars-széria évadzárójára a Google is készült valamivel: ha beírjátok a keresőbe, hogy mandalóri - vagy mandalorian, Grogu, Baby Yoda -, akkor a képernyőtök jobb alsó sarkában megjelenik Grogu, és arra vár, hogy rákattintsatok. Ahogy ez megtörténik, Grogu használja az Erőt, és szétesik a keresőfelület.

Ezt akárhányszor el tudjátok játszani, akár 10-szer, 20-szor is is rá tudtok kattintani a közkedvelt kis lényre, ő annyi dobozt fog majd ledobálni a képernyő aljára. Ha pedig megunjátok a játékot, akkor klikkeljetek csak a nagy, szürke X-re, és minden visszaáll a régi rendbe.

(Fotó: screenshot)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás