promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eltitkolt felvételek a NASA-ról, amik téged is garantáltan sokkolnak majd
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A NASA titkosított anyagai szerint nem az van az űrben, amit a Földön gondolnak, sokkal veszélyesebb a valóság. 

A NASA-val kapcsolatos dolgok mndig is izgatták az embereket, az űrkutatás egy rejtélyes, misztikus tudománynak tűnik, nekünk, földi civileknek. Rengeteg teória kering az amerikai űrkutastási központtal kapcsolatban, és a pozitív hírek mellett egyre több a negatív vagy kétes eredetű mendemonda is róluk. Az biztos, hogy az 1958 óta létező NASA egyfajta riválisként jött létre az oroszok űrkutatási programja ellen. 

A NASA alapvető küldetése, hogy a tudomány, a technológia, a repülés és az űrkutatás terén a tudás, az oktatás, az innováció, a gazdasági életképesség és a Föld gondozása érdekében előrelépést érjen el. A NASA eddigi legjelentősebb eredményei közé tartozik az Apollo Holdra szállás, a Space Shuttle program, a Hubble űrteleszkóp és a marsjárók.

A NASA-nál dolgozni dicsőség, és hatalmas elismerés, de nem minden arany, ami fénylik.

A rejtélyek, a misztikus eltussolások, űrbeli balesetek, és a megmagyarázhatatlan halálsesetek is hozzá tartoznak a NASA-s munkához, és ma már nyugdíjas vagy elhunyt egykori űrhajósok eddig eltitkolt titkai szerint nagyon más tapasztalatokkal találkoztak az űrben, mint az amerikai filmekben ábrázolják a hollywoodi rendezők. 

Az űrközpont persze jelenleg is számos ambiciózus projekten dolgozik, köztük az Artemis programon, amelynek célja, hogy 2024-re az első nőt és a következő embert a Holdra juttassa, valamint a 2021-ben induló James Webb űrteleszkópon, amely a valaha épített legnagyobb és legnagyobb teljesítményű űrteleszkóp lesz. Az ember pedig meg akarja hódítani a Marsot, a Holdat, és már gyakorlatilag mindent le akar igázni, de nem biztos, hogy ez a jó irány. (Sőt.) 

Már csak azért sem, mert az űrt valóban megjárt NASA-s űrhajósok szerint sem feltétlen kéne bolygatni a fenti dolgokat, az infók, amiket megosztanak a nyilvánossággal általánosságban pozitívak.

Azonban sok negatív, gyenesen veszélyes dolgot eltitkol a NASA, vagy úgy tesz mintha az nem létezne -állapítja meg egyre több vizsgálódás. 

Most a TikTokra is felkerült egy olyan megdöbbentő videó, melyben NASA-s titkokat lepleznek le, és csupa olyan rejtélyes eseményről van szó benne, amiket úgy igyekeztek titkolni a nyilvánosság elől, ahogy csak tudtak. A videóban több sokkoló kijelentés is elhangzik, például rejélyes halálesetek, többszöri UFO észlelések, űrbeli zene, és arról is szó van benne, milyen rejtély övezi a Holdat. Tényleg érdemes megnézni!

A sokkoló videó itt látható:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás