promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy apró űrlény maradványait találták meg a Földön? A fél világot ledöbbentette a rejtélyes felfedezés
Borítókép:  youtube.com/Inverse (screenshot)
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Végre kiderült az igazság a titokzatos csontvázról.

Mindenkinek megvan a véleménye arról, hogy léteznek-e földönkívüliek, vagy sem. Van, aki szerint egyedül vagyunk az univerzumban, de sokan úgy gondolják, hogy ez arrogáns hozzáállás lenne, főleg a rengeteg, Pentagon által is elismert ufó-észlelés árnyékában. Igaz, hogy ezek a megmagyarázhatatlan jelenségek nagyon furcsák, de nem feltétlenül jelentik azt, hogy űrlényekről van szó – bár egyes teóriák szerint az idegenek már rég a Földön vannak.

Egyre többen gondolják úgy, hogy a földönkívüliek valóban megérkeztek már a bolygónkra. Egy 2003-as, rendkívül rejtélyes lelet is erre utal sokak szerint, ugyanis a Chilében található Atacama-sivatagban találtak egy régi, nagyon furcsa csontvázat, ami nagyjából 15 centis, emberszerű, de a koponyája nyújtott, hosszúkás volt, mintha nem a Földről származna – de végre kiderült az igazság.

Szakértők megvizsgálták a lelőhelye után Atának nevezett lény maradványait, hogy megválaszolják a nagy kérdést: vajon tényleg földönkívüli?

A vizsgálatok során kiderült, hogy a testi elváltozások ellenére nem egy űrlényről van szó, hanem egy erősen mutálódott emberről, és ezt a DNS tesztek eredményei is bizonyítják. A nőként azonosított ember maradványaiból kiderült, hogy vagy halva született, vagy nem sokkal a születése után elhunyt – valószínűleg a súlyos, egészen páratlan mutációk miatt, amik jelenleg sem hagyják nyugodni a szakértőket.

Minden bizonnyal nem ebben a végkifejletben reménykedtek azok, akik hisznek az idegenekben, hiszen Ata holtteste bizonyíték lehetett volna a földönkívüliek létezésére, de valójában egy mutálódott emberről van szó – itt lehet megnézni róla egy videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás