promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Videón a hátborzongató bizonyíték, hogy az űrlények most is figyelnek minket?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nehezen lehet megnyugtató magyarázatot találni erre az aggasztó felvételre.

Örök téma, hogy vajon léteznek-e földönkívüliek. Sokan nem hisznek bennük, mivel úgy gondolják, hogy csak kitalált lények, és csupán a Földön van élet az egész univerzumban. Persze bőven akadnak olyanok is, akik teljes magabiztossággal állítják, hogy vannak intergalaktikus idegenek – főleg a folyamatos ufó-észlelések miatt, amiket már a Pentagon is hivatalosan elismert.

Persze az ufó-észlelések nem jelentik azt, hogy léteznek földönkívüliek, hiszen az ufó, vagyis UFO szó csupán az azonosítatlan repülő tárgyra utal, nem pedig annak az eredetére. Ettől függetlenül nem lehet kizárni, hogy valóban űrlényekről van szó – úgy tűnik, hogy a legendás illúzionista, Uri Geller is hisz az idegenekben, ráadásul elég meghökkentő dolgot állít róluk, és ezt egy hátborzongató videóval is illusztrálta.

Uri Geller a minap megosztott egy elgondolkodtató felvételt, amin egy furcsa, henger alakú tárgy látható fényes nappal az égen, miközben nem mozdul, így olyan, mintha csak a bolygónkat pásztázná türelmesen – valószínűleg ezért véli úgy a híresség, hogy a földönkívüliek jelenleg is folyamatosan figyelnek minket, ráadásul jó eséllyel már hosszú ideje ezt teszik.

Sokan egyetértenek Uri Gellerrel, hiszen valóban elég furcsa az általa megosztott, valósnak vélt videó, amire egyelőre senki sem tud megnyugtató magyarázatot adni, bár könnyen lehet, hogy egyáltalán nem űrlények vannak a felvételen. Minden esetre tényleg érdekes teória, hogy a földönkívüliek már a Földön vannak és tanulmányoznak minket – remélhetőleg nem bántó szándékkal, hanem a későbbi, barátságos kapcsolatfelvétel céljával.

Itt lehet megtekinteni Uri Geller bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás