promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gmail-es vagy? Bődületes változás jön, ami minden felhasználót érint
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy változás jön a Gmail-nél.

Tavaly novemberben adták ki az OpenAl által fejlesztett ChatGPT-t, ami azóta hatalmas népszerűségre tett szert. Ezt a mesterséges intelligenciával dolgozó chatbotot azóta a Microsoft is beépítette a Bing keresőbe, de a keresők mellett más szolgáltatásokban is megjelenhet majd.

Hamarosan a Gmail-ben is megjelenik egy olyan mesterséges intelligencia, ami nagyon hasonló lesz a ChatGPT-hez. Ez az újítás igen hasznos lesz a felhasználóknak, hiszen tartalmakat, komplett szövegeket hozhatnak majd létre: például a Dokumentumokban a mesterséges intelligencia megírja a szöveget néhány parancsból, amit aztán kedvünk szerint tudunk szerkeszteni és módosítani. Mindemellett az MI képes lesz korrigálni és átfogalmazni a dolgokat. Magában a Gmail fiókokban pedig piszkozatokat, összegzéseket és válaszokat tud majd generálni.

Ezek a funkciók egyelőre nagy néhány tesztelőnél érhetők el, de folyamatosan terjesztik majd ki, szóval valamikor a magyar felhasználókhoz is el fog jutni. Ez egy komoly lépés egy új világ felé, hiszen a mesterséges intelligencia szépen lassan be fog épülni a mindennapokba, így szélesebb körben lehet majd a segítségünkre.

Arról nincs pontos információ, hogy a Gmail-ben mikor fog megjelenni ez az egyelőre névtelen MI-újítás.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás