promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Videón a hátborzongató ufó-észlelés: ez bizonyítja, hogy tényleg léteznek földönkívüliek?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy háromszög alakú, rejtélyes repülő tárgy jelent meg az égbolton, senki sem tudja, hogy honnan jött.

A világ egyik nagy kérdése, hogy vajon léteznek-e földönkívüliek. Sokan úgy gondolják, hogy igen, mivel ha a Földön kialakulhatott intelligens élet, akkor biztos, hogy máshol is, de persze bőven vannak szkeptikusok is, akik megdönthetetlen bizonyíték hiányában inkább úgy vélik, hogy nincsenek űrlények – bárhogy is gondoljuk, mindenképp érdekes a téma, főleg a sűrűn előforduló ufó-észlelések miatt.

Az ufó-észlelés persze nem egyenlő a földönkívüliekkel, hiszen az ufó kifejezés csupán annyit takar, hogy ismeretlen eredetű repülő tárgy, szóval akár a Földről is származhat. Viszont számtalan szemtanú még a légierő emberei közül is azt állítja, hogy látott már olyan ufót, ami olyan manőverekre volt képes, amilyeneket még a vadászpilóták sem láttak – ez pedig egészen hátborzongató.

Még tavaly szeptemberben, Salt Lake City felett videóztak le egy háromszög alakú ufót, ami nagyjából 22 méter hosszú volt, nagyon furcsán mozgott, mintha lebegne, és állítólag az alján tükröződő felület volt, valószínűleg álcázás céljával – a felvétel pedig sokak szerint annyira meggyőző, hogy ez lehet a bizonyíték az űrlények létezésére.

Azóta se derült ki, hogy mi volt pontosan az azonosítatlan repülő tárgy, de a kommentelők szerint elképzelhető, hogy egy elszabadult hőlégballon volt, vagy csak egy méretes lufi – sőt, az is felmerült, hogy a légierő egyik titkos repülője, de mivel világosban készült a felvétel, így valószínűleg nem ők voltak, hiszen nem gyakorlatoznának ilyenkor.

Nehéz eldönteni a videót látva, hogy földinek, vagy inkább idegennek tűnik az objektum mozgása, de az biztos, hogy nagyon fura és bizonyos szempontból egész rémisztő az egész jelenség – itt lehet megnézni az ufóról készült felvételt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás