promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hátborzongató, rejtélyes lényt találtak az óceán mélyén, felvétel is készült a földönkívüli-szerű szörnyetegről
Borítókép:  youtube.com/CaptainJRD (screenshot)
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Senki sem tudja biztosan, hogy milyen élőlény látható a döbbenetes videón.

Egyesek leginkább a világűr rejtélyeit szeretnék megoldani, hiszen rengeteg ember kíváncsi arra, hogy vajon léteznek-e földönkívüliek, pedig a Földön is bőven akadnak felfedezetlen, titokzatos helyek. Az óceánok túlnyomó részét még nem ismeri az emberiség, így eléggé elterjedt az a teória, hogy az űrlények már jó ideje a bolygónkon vannak, csak a víz mélyén rejtőznek – de persze vannak, akik szerint ez eléggé valószínűtlen.

Néha felbukkannak olyan felvételek, amik viszont gondolkodásra késztetik az embert, hiszen olyan furcsa élőlények vannak az óceánok mélyén, hogy az egészen hátborzongató, és persze izgalmas is egyszerre. Ezekről nagyon keveset tudunk, mivel nehéz adatokat gyűjteni, de pár éve egy olyan videó került ki az internetre, amin jól látható egy rendkívül érdekfeszítő, rejtélyes, földönkívüli-szerű lény.

Állítólag még 2013-ban, az Indiai-óceánban, Afrikától nem messze, nagyjából 1100 méter mélyen, egy méretes fúrófej közelében készült a felvétel, amin egy különös alakú lény látható, ami hirtelen teljesen megváltoztatja a formáját, elkezd különböző színekben világítani, majd végül darabjaira szakad – minden bizonnyal a közeli fúrófej által keltett, erős örvény miatt.

A videó természetesen hamar elterjedt, hiszen ehhez hasonló élőlényt talán még sose láthattunk, és éppen ezért sokan úgy gondolják, hogy hamis a felvétel, és csak átver minket a készítője – leírásban viszont az szerepel, hogy valódi a videó, és egyáltalán nincs megszerkesztve.

Szakértők is elemezték a felvételt, és ugyan nem tudták biztosan megmondani, hogy mi is látható rajta, de arra tippelnek, hogy egy bordás medúzáról van szó. Bármi is legyen az igazság, az biztos, hogy tényleg elég félelmetes (és bizonyos szempontból bámulatos) a lényről készült videó, amit itt lehet megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás