promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az oroszok földönkívüli technikával dolgoztak? Valóban összeraktak egy repülő csészealjat
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Orosz UFO lebegett volna az égen, de végül nem sikerült megvalósítani.

Sajnos tovább folytatódik a véres háború Oroszország és Ukrajna között, ami anno 2022. február 24-én robbant ki. Vlagyimir Putyin a támadás előtti nap azt hangoztatta, hogy diplomáciai megoldást kell találni, de aztán Oroszország hajnalban mégis megtámadta Ukrajnát.

Ukrajna rengeteg modern támadóeszközt kap, az oroszok pedig igyekeznek bevetni mindent, amijük van. Ha lennének repülő csészealjaik, akkor biztosak lehetünk benne, hogy ott lebegnének Ukrajna felett a jelenlegi helyzetben.

Az összeesküvés-elméletek hívei szeretik hangoztatni, hogy Amerika már a roswelli ufószerencsétlenség óta földönkívüli technikával dolgozik. Vajon a múltban hozzájutottak ilyenekhez az oroszok is? Ezt valószínűleg sosem tudjuk meg, de az biztos, hogy szerettek volna összerakni egy repülő csészealja a Szovjetunióban.

Az RTL beszámolója szerint Ekip projekt eleinte az orosz űrkutatás részét képezte, de aztán lassan a közösségi közlekedésben kezdték el kamatoztatni. Mivel a Szovjetunió felbomlott, mindez csak terv maradt anno.

Az Ekip tehát nem kémkedésre szolgált, de földönkívülieket sem szállítottak volna vele. Ez egy klasszikus csészealjra hajazó repülő, ellipszis alakú törzzsel, kis szárnyakkal és apró farokkal, amit valóban a közlekedésben szerettek volna bevetni.

Annyi biztos, hogy egyszer el fog jönni a repülő járművek kora, de Oroszország ebben most jelentős lemaradásban van. Anno nem hittek az Ekipben, ezért is nem találtak rá befektetőt, pedig volt benne fantázia. A különleges jármű a légpárnái miatt még a vízen tudott volna landolni. Vajon az UFO-k ihlették meg a tervezőket?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás