promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Google különleges szilveszteri meglepetést hozott a magyaroknak, két szóval is elő lehet hívni
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csupán be kell írni a Google keresőjébe, és egy mókás kis apróságot kapunk.

Karácsonykor nagyon örültek az emberek a Google meglepetésének, hiszen a gigavállalat azzal kedveskedett az embereknek, hogy a „karácsony” szó keresőbe való beírása után megjelent egy kis ajándék ikon, amire ha rákattintottunk, egy Mikulásos, ünnepi világba csöppentünk, ami tele volt mókás kis videókkal, játékokkal – ezt jelenleg is kipróbálhatjuk, ugyanis még most is aktív.

Elérkezett az év vége, a szilveszter, ami egyet jelent azzal, hogy az emberek buliznak egy nagyot, átgondolják az idei évüket, illetve reménnyel, bizalommal tekintenek a következő esztendőre, amit valószínűleg pár újévi fogadalommal is megspékelnek majd – bár ezeket a fogadalmakat a legtöbben már január első napjaiban megszegik, de ez is hozzátartozik a varázshoz.

A Google szilveszterre is készült az embereknek egy mókás kis aprósággal, ugyanis ha beírjuk a keresőbe, hogy „szilveszter”, akkor konfetti szóródik szét a képernyőnkön, majd a kis trombitára kattintva/koppintva pukkanó hangot hallhatunk, és ismét kilövődik egy kis konfetti, hogy biztosan elkapjon minket is a szilveszteri hangulat – az „újév” szó beírásával is működik, ha az ünnep opciót választjuk.

Ez a magyarok számára elérhető kis funkció asztali számítógépen, illetve mobiltelefonon is működik, így mindenkinek érdemes kipróbálnia, ha szeretné látni, hogy a Google mivel készült a szilveszterre. Persze nem akkora durranás, mint amilyen a karácsonyi meglepetés volt, de így is egy kellemes, apró élményt nyújthat sokaknak ezen a napon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás