promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett a Google karácsonyi meglepetése, csupán egy szót kell beírnod, hogy megkapd az ajándékot
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Google nem akármivel kedveskedett az embereknek.

A világ legnépszerűbb keresőmotorja a Google, hiszen minden kíváncsiságunkat kielégíti, ráadásul Magyarországon még a „guglizz rá” kifejezést is rendszeresen használják az emberek, ha nem tudnak valamire válaszolni. A Google sokak számára szinte nélkülözhetetlen a hétköznapokban, ráadásul néha még olyan meglepetéseket is tartogat a felhasználók számára, amik egészen izgalmasak.

Eljött a karácsony, a Google pedig egy különleges dologgal készült az ünnepekre: csupán be kell írnunk a Google keresőjébe, hogy „karácsony”, majd hirtelen megjelenik egy pici ajándékocska – ha erre rákoppintunk/rákattintunk, akkor kezdődnek csak igazán az izgalmak, hiszen az oldal teljesen átalakul, és azon kapjuk magunkat, hogy online követhetjük a Mikulást.

A Mikuláskövető persze csak a kezdet, hiszen a Google jóvoltából egy mókás, rövid animációs mesét is megnézhetünk, amiben láthatjuk, hogy a Mikulás milyen nehezen tud felkelni, és hogyan segítik őt, hogy menetkész legyen a nagy napra, amikor világszerte gyermekek millióinak viszi el az ajándékokat a fa alá – Magyarországon persze a Jézuska adja az ajándékokat, de már itthon is sok otthonban „leváltotta” őt a Mikulás.

Persze nemcsak ennyiből áll a Google karácsonyi meglepetése, hiszen az oldalon a Mikuláskövetőn és az animációs videón kívül különböző játékok is vannak, így egyebek között még meg is borotválhatjuk a Mikulást, illetve még a szakállát is befesthetjük akár lilára – szóval nagyon szórakoztató dolgot dobott össze nekünk a Google, mindenképp érdemes megnézni és kipróbálni akár asztali számítógépen, akár mobiltelefonon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás