promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan bejelentést tett a Google, minden magyart érinteni fog a változás rövid időn belül - rengetegen már első hallásra imádni fogják ezt
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Olyan változás jön, amire sokan vártak már.

Ha találós kérdésként kéne feltenni azt, hogy tulajdonképpen mit is jelent az életünkben a Google, akkor valószínűleg a tudakozóhoz tudnánk azt hasonlítani, egy olyan hely, ahol naponta többször is tiszteletünket tesszük, és ha valamire nagyon kíváncsiak vagyunk általában itt kezdjük a keresését. Szinte ösztönszerűen jön tehát az a legtöbb magyar számára is, hogy a Google keresőjében meglelje a kérdésére a választ. Amely a legtöbbször pár másodperc alatt meg is érkezik.

A Google az elmúlt évek során számtalan változtatást vezetett be a keresőjében, a változások pedig folyamatosan történnek, pár hónappal ezelőtt például a termékkeresőjükben történt egy óriási változás, amely sokkal jobban megkönnyíti a dolgunkat, ha termékeket keresnénk, vásárolnánk.

Most azonban egy ennél is látványosabb változás jön. Ugyanis asztali számítógépes nézetre is bevezetik azt, hogy a végtelenségik listázza nekünk a válaszokat, eredményeket a keresőmezőben beírt problémára vagy éppen kulcsszavakra. 

Mobilon ez már megvalósult. A cég közleménye szerint, amelyből a HVG idézett, pedig az is kiderült, hogy rövid időn belül az asztali számítógépeken, a laptopokon is úgy tudunk majd keresni, hogy a végtelenségig görgetjük lefelé a képernyőt. Megszűnik tehát a régóta bevett hagyomány, hogy ha további eredményeket szeretnénk megjeleníteni, akkor bizony lapoznunk kell majd. A legtöbben imádni fogják ezt a változtatást, hiszen megkönnyíti majd azt, hogy minél gyorsabban, minél több eredményre juthassunk a keresés után, minél hamarabb rálelhessünk a releváns tartalmakra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás