promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gmail-t használsz? Óriási változás jön, sok magyar meg fog döbbenni
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megint változások jönnek a Google népszerű emailküldőjében.

A világ egyik legnépszerűbb emailküldő-rendszerét folyamatosanf fejleszti a Google, mint például msot a napokban is. Valószínűleg Magyarországon is sokan meglepődnek majd a változáson.

A Google már régebb óta foglalkozik azzal, hogy a Gmail-t kicsit átszabja, a céljuk kettős, egyrészt szeretnék átláthatóbbá tenni, így pedig jobban felhasználóbarátabbá átszabni a Gmail felületét, másrészt szeretnék azt, hogy a felhasználók használják könnyebben a Chat vagy éppen a Meet funkcióit is, vagyis hogy ezek is szélesebb körben tudjanak elterjedni a könnyített használatnak köszönhetően.

A változás során a Mail, a Meet, a Chat és a Spaces gombok kerültek egy listába, ahol nagyon könnyen lehet váltogatni közöttük.

A felhasználók egy részénél már bevezették az új kinézetet, ez pedig azt jelenti, hogy semmiféle beleegyező gombra vagy elfogadásra nem kell rámenni, a felület enélkül változott meg egy újabb kinézetre. Ám nem kell megijedni azoknak sem, akiknek nem igazán jön be az új kinézet, és úgy gondolják, hogy maradnának inkább a másiknál, hiszen a beállításokban vissza lehet hozni nagyon könnyen a régi dizájnt is.

A Google szerint az új kezelőfelület megkönnyíti a váltogatásokat a bejövő üzenetek, beszélgetések és meetingek között. Néhány hétig is eltarhat majd, míg mindenkinek átáll a gmail az új kezelőfelületre, amely így fog kinézni.

(via 24.hu)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás