promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Űrlényt látott az erdőben egy férfi, nem is úgy néznek ki az idegenek, ahogy eddig hittük?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A férfi állítólag még gyerekként látta a furcsa, zöld lényt, és azóta szinte megszállottja az űrlényeknek.

Rengetegen hisznek a földönkívüliek létezésében még úgy is, hogy konkrét, támadhatatlan bizonyítékot eddig nem kaptunk ezzel kapcsolatban. A rendszeres UFO-észlelések és a különböző beszámolók mind nagyon érdekesek, bár a legtöbbre van logikus, megnyugtató magyarázat. Viszont néha történik olyasmi, ami egészen hátborzongató – ilyen például Travis Walton esete is, aki azt állítja, hogy elrabolták az idegenek:

Talán nem ennyire durva, de szintén nagyon érdekfeszítő egy 35 éves angol férfi, Ben Walgate nemrég megosztott beszámolója. Az életét teljesen megváltoztatta egy állítólagos űrlény-észlelés, ami még gyerekként történt meg vele egy york-i túra és kempingezés során, amikor az egyik pihenőnél elszakadt a többiektől, és egyedül fedezte fel az erdőt – de álmában sem gondolta volna, hogy mit fog látni.

Ben Walgate az elmondása szerint éppen egy olyan részén volt az erdőnek, ami nem túl sűrű, így olyasmi tárulhatott a szemei elé, ami egészen hihetetlen: nagyjából 23 méternyire tőle megpillantott egy furcsa, karcsú, körülbelül 1,8 méter magas zöld lényt, ami két lábon közlekedett – a testéhez képest nagyon hosszúak voltak a végtagjai, illetve apró volt a feje, amin két fekete, kicsi szemet vélt felfedezni a kis szemtanú.

Állítólag még egymás szemébe is néztek, ez az élmény pedig elég volt ahhoz, hogy Ben Walgate onnantól kezdve máshogy lássa a világot, hiszen jelenleg is van egy YouTube csatornája, amin az ehhez hasonló jelenségekkel, észlelésekkel foglalkozik.

Ben Walgate szerint mindenképp földönkívüli volt a lény, amit látott, mivel egyszerűen érezte, hogy nem a mi bolygónkról származik a zöld idegen. A férfi feltételezett észlelése kifejezetten egyedi, hiszen eddig a legtöbben alacsony, szürke, nagyfejű, hatalmas szemű űrlényekről számoltak be az utóbbi évtizedekben – vagyis könnyen lehet, hogy több fajról van szó, de persze az jóval valószínűbb, hogy gyerekként csak élénk volt Ben Walgate fantáziája.

Mindenki eldöntheti magának, hogy ezek után hisz-e az űrlények létezésében, illetve Ben Walgate-nek, akinek itt lehet meghallgatni a beszámolóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás