promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Űrlényt látott az erdőben egy férfi, nem is úgy néznek ki az idegenek, ahogy eddig hittük?

Űrlényt látott az erdőben egy férfi, nem is úgy néznek ki az idegenek, ahogy eddig hittük?

Tech & Tudomány

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A férfi állítólag még gyerekként látta a furcsa, zöld lényt, és azóta szinte megszállottja az űrlényeknek.

Rengetegen hisznek a földönkívüliek létezésében még úgy is, hogy konkrét, támadhatatlan bizonyítékot eddig nem kaptunk ezzel kapcsolatban. A rendszeres UFO-észlelések és a különböző beszámolók mind nagyon érdekesek, bár a legtöbbre van logikus, megnyugtató magyarázat. Viszont néha történik olyasmi, ami egészen hátborzongató – ilyen például Travis Walton esete is, aki azt állítja, hogy elrabolták az idegenek:

Talán nem ennyire durva, de szintén nagyon érdekfeszítő egy 35 éves angol férfi, Ben Walgate nemrég megosztott beszámolója. Az életét teljesen megváltoztatta egy állítólagos űrlény-észlelés, ami még gyerekként történt meg vele egy york-i túra és kempingezés során, amikor az egyik pihenőnél elszakadt a többiektől, és egyedül fedezte fel az erdőt – de álmában sem gondolta volna, hogy mit fog látni.

Ben Walgate az elmondása szerint éppen egy olyan részén volt az erdőnek, ami nem túl sűrű, így olyasmi tárulhatott a szemei elé, ami egészen hihetetlen: nagyjából 23 méternyire tőle megpillantott egy furcsa, karcsú, körülbelül 1,8 méter magas zöld lényt, ami két lábon közlekedett – a testéhez képest nagyon hosszúak voltak a végtagjai, illetve apró volt a feje, amin két fekete, kicsi szemet vélt felfedezni a kis szemtanú.

Állítólag még egymás szemébe is néztek, ez az élmény pedig elég volt ahhoz, hogy Ben Walgate onnantól kezdve máshogy lássa a világot, hiszen jelenleg is van egy YouTube csatornája, amin az ehhez hasonló jelenségekkel, észlelésekkel foglalkozik.

Ben Walgate szerint mindenképp földönkívüli volt a lény, amit látott, mivel egyszerűen érezte, hogy nem a mi bolygónkról származik a zöld idegen. A férfi feltételezett észlelése kifejezetten egyedi, hiszen eddig a legtöbben alacsony, szürke, nagyfejű, hatalmas szemű űrlényekről számoltak be az utóbbi évtizedekben – vagyis könnyen lehet, hogy több fajról van szó, de persze az jóval valószínűbb, hogy gyerekként csak élénk volt Ben Walgate fantáziája.

Mindenki eldöntheti magának, hogy ezek után hisz-e az űrlények létezésében, illetve Ben Walgate-nek, akinek itt lehet meghallgatni a beszámolóját:

Borítókép:  Illusztráció / Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás