promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hátborzongató felvétel: hópihe alakú UFO-t láttak Mexikó felett, az emberek alig hittek a szemüknek
Borítókép:  youtube.com/So Dumb It's Smart (screenshot) / Promotions.hu
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Újabb vérfagyasztó UFO-észlelés, most Mexikóban lettek figyelmesek egy furcsa, fekete, repülő tárgyra.

Lehet hinni az űrlényekben, és persze nem is, de abban minden bizonnyal mindenki egyet tud érteni, hogy mindenképp izgalmas a földönkívüli élet témája és lehetősége. Rengeteg az UFO-észlelés manapság, hiszen már szinte mindenkinek ott van a kezében a telefonja, hogy megörökítse ezeket a furcsa jelenségeket az égen – bár sokan félreértik a dolgot, hiszen az ufók nem jelentenek feltétlenül egyet a marslakókkal, és egyéb idegen lényekkel, csupán az azonosítatlan repülő objektumokat hívják így.

Rendszeresen jelennek meg az interneten felvételek „repülő csészeljakról”, és azokhoz hasonló, hátborzongató, levegőben látható tárgyakról, de nemrég olyasmit sikerült lencsevégre kapni Mexikóban, amitől szinte minden szemtanúnak megfagyott a vér az ereiben, hiszen ehhez hasonlót talán még sosem észlelt senki – ez pedig érthető módon sokakat igazi aggodalommal árasztott el.

A Mexikóban található Meridában az egyik szombat este, fél 8 magasságában egy fekete, hópihe alakú, félelmetes objektum jelent meg az égen, ami az emberek szerint szinte horrorisztikusan lassan „közlekedett”, mintha csak kémlelné az alatta lévő tájat és az embereket. A rejtélyes jelenség azonnal felkeltette a lakosok figyelmét, így mindenki az eget kémlelte, hogy lássa, mi lesz az UFO következő lépése, hátha ez lesz a földönkívüliek első kapcsolatfelvétele az emberiséggel.

Nos, csalódniuk kellett az űrlény hívőknek, ugyanis sokan egyből azt mondták a felvétel láttán, hogy az UFO nem más, mint egy lufi, ami az éppen akkor zajló, város határán lévő lufifesztiválról szabadult el, szóval nem E.T.-ről van szó, csupán egy elkószált léggömbről – bár nem mindenki hisz ebben, hiszen egyeseknek sziklaszilárd meggyőződésük, hogy ez bizony egy űrhajó.

Bármi is legyen az igazság, valóban egy furcsa jelenségről van szó – itt lehet megtekinteni a felvételt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás