promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Valaki ide érkezett a jövőből, borzasztó jóslatokat tett, és most 8 embert magával akar vinni
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A posztjához hozzászólók közt máris akadnak bátor jelentkezők.

Se szeri, se száma az időutazós történeteknek a közösségi médiában, különösen a TikTokon szaporodtak meg az ilyen témájú videók az utóbbi években. Ezek általában arról szólnak, hogy valaki azt állítja magáról, hogy a jövőből érkezett, és – általában rosszul sikerült – jövendöléseket tesz valamilyen közeli időpontra vonatkozóan.

Most azonban egy állítólagos időutazó óriási csavart vitt a maga sztorijába, amitől kénytelenek vagyunk részben elhinni neki, hogy az emberiség egy később korszakából származik. Feltett szándéka ugyanis, hogy magával vigyen 8 önként vállalkozó személyt a jövőbe.

A pontos célállomás a 2671-es év, és az a célja a különös kirándulással az időutazónak, hogy megmutassa, milyen káoszt okoztak az emberek a Földön, illetve fél évezred múlva milyen élhetetlen hely lesz a bolygónk.

A magát Eno Alaricnak nevező illető szerint fajunk a pusztulás szélén áll, ami nem mondható túl biztatónak, de a jelenlegi helyzetet tekintve (klímaválság, háborúk) ez nem is igazán meglepő.

Az állításai alátámasztására 5 rendkívüli eseményt is felsorol a közeljövőből, márpedig ha ezek szóról szóra beigazolódnak, akkor senkinek sem lesz joga megkérdőjelezni az időutazó hitelességét. Milyen előrejelzésekről van szó? Íme:

  • 2022. november 30-án a James Webb űrteleszkóp olyan bolygót talál, amely a Föld tükörképének tekinthető.
  • 2022. december 8-án egy óriási meteor csapódik a bolygónkba, amely eddig ismeretlen fémeket és idegen fajokat hordoz.
  • 2023. február 6-án négy tinédzser ősi romokat fedez fel, illetve ott egy eszközt, amely féreglyukat képes nyitni más galaxisok felé.
  • 2023. március 23-án a Mariana-árokban ritka, ősi fajokat találunk.
  • 2023. május 15-én 230 méteres hullámokkal járó megacunami csap le az Egyesült Államokra, San Francisco környékén.

Ha ennek csak a fele igaz, már akkor is igen mozgalmas következő fél évnek nézünk elébe. Az időutazó azt viszont egyelőre nem árulta el, hogy mi lesz a kiválasztott 8 ember sorsa, visszatérhetnek-e majd a jelen korunkba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás