promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem jó ötlet a Holdon bázist létesíteni, mert alighanem már vannak ott valakik – állítja egy amatőr csillagász
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bizonyítékokat is felhoz egy részletes és látványos videóban.

Furcsa módon viszonyul az emberiség a Holdhoz, hiszen a hatvanas években még óriási versenyfutás folyt azért, hogy melyik nemzet jut el oda elsőként. Nem sokkal azután viszont, hogy 1969-ben megtörtént az amerikai holdraszállás, az űrkutatási hivatalok mintha gyorsan letettek volna a közeli égitestről. Talán van ott valami akadály, amiről nem szívesen beszélnek nekünk?

Lényegében ezt állítja egy Bruce Swartz nevű amatőr csillagász, aki a NASA néhány képét is felhozta bizonyságul, de leginkább a saját maga által készített felvételekre támaszkodva tett döbbenetes kijelentéseket.

Filterekkel sikerült elérnie, hogy másképp lássuk a Hold felszínét, mint azt a hivatalos fotók mutatni igyekeznek. Ezzel a módszerrel például egyértelműen látszódik egy torony is egy kráter belsejében, pedig annak semmi keresnivalója sem lenne ott.

Máshol is felfedezhetők szabályos alakúnak tűnő, ezért mesterséges építményeknek tartott objektumok, illetve meghökkentőek a füzérben elhelyezkedő fények is, amelyek hasonlítanak ahhoz, ahogyan a földi települések kinéznek az űrből tekintve. Ráadásul több száz kilométer hosszon nyúlnak végig egymás mellett, mintha összefüggő hálózatot alkotnának.

Swartz véleménye szerint a Földre visszatérő amerikai űrhajósok is zavartnak tűntek, amikor a tapasztalataikról kérdezték őket. Néhányan egyenesen új korszak nyitányáról beszéltek, amivel talán nem is a holdra lépés szimpla cselekedetére utaltak, hanem az ott talált idegen civilizációra.

Az amatőr csillagász Swartz a saját készítésű képein még növényzetet is felfedezni vélt, legalábbis így értelmezi a sötétebb foltokat. Látott tüzet, füstöt, sőt robbanásokat, ezek pedig elvileg oxigén jelenlétére utalnak.

Persze nem maradhattak el az ufók sem, a videóján függőlegesen mozgó, illetve horizontálisan repülő objektumok is látszanak. Swartz szerint elképzelhető, hogy mindezt emberek készítették, de akkor is gyanús, hogy miért tartják titokban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás