promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem is a Nap világít fölöttünk? – Meghökkentő elmélet született
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újabb bizonyíték az idegenek létezésére?

Amióta ember él a Földön, szeretné megfejteni létezése titkát és célját. A legtöbben nem tudjuk elképzelni, hogy szimplán csak természeti lények vagyunk, hanem úgy gondoljuk, hogy van fölöttünk valamiféle magasabb rendű, irányító erő, amely kitalált bennünket és befolyásolja civilizációnk fejlődését.

Lényegében ezt vallja 1988-ban írt könyvében Lana Corrine Cantrell is, aki hosszasan tanulmányozta a szanszkrit, indiai, egyiptomi, babilóniai és más ősi iratokat, és azokból döbbenetes következtetésekre jutott.

Például arra, hogy a bolygónk számára az életet biztosító Nap valójában nem egy közönséges csillag, hanem van előtte egy Életkorong, egy olyan űrhajóféle, amelynek megvan a technológiai képessége arra, hogy kontrollálja a fénysugárzást, és ezzel a klímát alakítsa a Földön.

Cantrell ugyanakkor folytatta is a gondolatmenetét, miszerint időközben valamiféle változás történt ennek az eszköznek a működésében, ugyanis az élet forrásából a halál forrásává vált. A napjainkban tapasztalható felmelegedés, globális klímaváltozás is neki tulajdonítható.

Ennek tükrében a földönkívüliekre is másképp kell tekintenünk. Valószínűleg nem távoli galaxisokból érkeznek, hanem – számunkra egyelőre felfoghatatlan módon – más dimenziókból, és elsősorban azért, hogy ellenőrizzék a Föld működését.

Amíg az emberek látják maguk felett az Életkorongot, addig biztonságban érzik magukat, tehát ez a „szemfényvesztés” nekünk is jó. Az viszont nyugtalanító, hogy a fentiek alapján nem sok közünk van a Földhöz, azt mások tették élhetővé, idegenek gyarmatosították, és jó kérdés, hogy vajon mi lehet a további céljuk az emberiséggel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás