promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Igazi Top Gun-pilóták vettek üldözőbe egy ufót, rengetegen látták – valamire készülhetnek az idegenek
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezúttal Amerikában mutatkoztak meg a földönkívüliek.

A napokban London fölött jelent meg három azonosítatlan repülő tárgy, szokatlan módon fényes nappal. Olyanok voltak, mint a hatalmas vízcseppek, és bár elvileg lehettek volna ballonok is, a mozgásukon látszott, hogy intelligens irányítás alatt álltak.

A felvételt készítő ufóhívők szerint nagyjából ugyanabban az időpontban a Föld más tájain is feltűntek a „cseppek”, amelyek talán szondák lehetnek, és elképzelhető, hogy idegen civilizációk tartják velük megfigyelés alatt az ezer sebből vérző – járvány, háború, gazdasági válság, klímakatasztrófa sújtotta – bolygónkat.

A napokban aztán ismét a széles nyilvánosság előtt mutatkozott meg egy cseppszerű, azonosítatlan repülő tárgy, mégpedig az USA Maine államában lévő Acadia Nemzeti Parkban. Az ott tartózkodó turisták le is filmezték, ahogyan két vadászrepülő üldözőbe veszi a csillogó, gömb formájú objektumot.

Vicces egybeesés, hogy éppen az újabb Tom Cruise-sikerfilm bemutatója környékén került sor az igazi Top Gun pilóták (vagyis az amerikai haditengerészet vadászgépeinek) ilyen bevetésére. Egy Alex McCall nevű férfi a lányával túrázott, amikor meghallották a nagy sebességgel érkező harci repülőket.

Valószínűleg esélyük sem volt az ufó ellen, mivel azonban gyorsan eltűntek a felhők között, az üldözés végkimenetele ismeretlen maradt. Alex 25 éves repülési tapasztalattal rendelkezik, így pontosan tudja, hogy nem földi eredetű légi járművet láttak.

A férfi elmondása szerint a lánya egy iPhone-nal készítette a rövidke felvételt, és egyáltalán nem manipulálták azt. Egyébként is több tucatnyian álltak még akkor körülöttük, vagyis akadt bőven szemtanúja a történteknek.

„1996-ban már láttam egy ufót, vagyis tudom, hogy milyen az. Sajnos, akkor nem készítettem róla képet, most viszont egyértelmű, hogy nem egy harmadik harci gépet láttunk”

– mesélte Alex.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás