promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
London fölött három ufót láttak fényes nappal – beavatkozásra készülnek a válságban lévő Földön?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ismeretlen objektumok a bolygó más pontjain is feltűntek szinte ugyanabban az időben.

Angliát példátlan szárazság sújtja, ráadásul éppen egy politikai válság kellős közepén van az ország Boris Johnson miniszterelnök kényszerű lemondásával. Ilyen körülmények mellett nem meglepő, hogy július 12-én három ismeretlen tárgy jelent meg a főváros London fölött.

Az objektumok szabályos gömb alakúak voltak, és úgy csillogtak, mintha hatalmas vízcseppek lett volna. Fényes nappal mutatták meg magukat, és a szemtanúk szerint egyszer az egyik, aztán a másik irányba haladtak, de mindig együtt maradtak.

Itt is felmerült persze a ballon-elmélet, de az ufóhívők szerint a szél nem lenne képes így mozgatni semmilyen tárgyat, ezek nyilvánvalóan intelligens irányítás alatt álltak. A legrémisztőbb az egészben az, hogy efféle gömböket mostanában a Föld több pontján is észleltek, mintha valamiféle felderítő szondák lennének.

A brit kormány tavaly kerek-perec kijelentette, hogy nem foglalkozik a légtérben megjelent állítólagos ufók kérdésével, mert az ismeretlen objektumok legalább 50 éve nem jelentettek semmiféle katonai fenyegetést az országra.

Ez a hozzáállás azonban a szigetországban is könnyen megváltozhat, már csak azért is, mert nemrég az amerikaiak is elismerték, hogy léteznek különös égi jelenségek. A Pentagon jelentése szerint a hadsereg pilótái 2004 óta 144 olyan észlelést rögzítettek, amelyekre képtelenek magyarázatot adni.

Hivatalos közlemény egyelőre nem érkezett a londoni ufókkal kapcsolatban, az viszont furcsa, hogy szinte ugyanakkor az amerikai Nebraska államban, Omaha város közelében is lefotóztak egy efféle jelenséget. Az idegen objektum ott is egy óriási „vízcsepp” képében jelent meg, ami persze akár a rendkívüli szárazság miatti ritka természeti jelenség is lehet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás