promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
DIGI-d van? Akkor ez a bejelentés téged is nagyban érint
Borítókép:  NLC
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erről minden DIGI-előfizetőnek tudnia kell.

Megállapodást kötött az RTL Magyarország és disztribúciós partnere, a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. - közölte hétfőn az RTL Magyarország.

A szerződés értelmében a DIGI-előfizetők számára, azaz közel 1 millió háztartásban változatlanul elérhetőek maradnak az RTL Magyarország televíziós csatornái (név szerint az RTL Klub, a Cool, a Film+, az RTLII, az RTL Gold, a Sorozat+, az RTL+ és a Muzsika TV).

Ez azt jelenti, hogy a DIGI előfizetői továbbra is élvezhetik az egyik legnézettebb hazai csatorna, az RTL Klub népszerű műsorait, mint A mi kis falunkat, A Konyhafőnököt, vagy éppen az ősszel már a tizenegyedik évaddal visszatérő X-Faktort, amiben be fog mutatkozni az új női mentor, Herczeg Erika.

Emellett a DIGI kínálatának része marad az RTLII, ahol még idén elindul a Való Világ új évada, amire már a jelentkezés is elindult, vagy éppen a legnagyobb stúdiók kínálatát felvonultató filmcsatorna, a Film+, az utóbbi évtizedek legsikeresebb nagyszabású showműsorait és a Barátok köztöt ismétlő RTL Gold, valamint az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Liga mérkőzéseinek otthon adó RTL+ is.

Ez mindenképpen egy jó hír a DIGI-előfizetőknek, és megnyugvás a DIGI-nek is, hiszen ha a jövőben már nem lett volna elérhető az RTL-es csatornák a DIGI kínálatában, akkor az a köztel 1 millió ember biztos egy másik szolgáltatóhoz pártolt volna át rövid időn belül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás