promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A NASA egyik videóján elképesztő dolgot szúrtak ki, most mindenki ezt a felvételt nézi
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő jelenség, igazán meghökkentő látványossággal.

Az utóbbi időben elképesztően menő dolgokat tesz nyilvánossá a NASA, vagy éppen elképesztően menő dolgokról tesznek fel nagyon jó minőségű videókat. A marsi expedíció csak a jégehgy csúcsa, a Perseverance marsjáró éppen az élet egykori jeleit keresi a vörös bolygón. De a marsi projekt mellett is vannak egyéb, hihetetlenül érdekes projektek, és űrbéli jelenségek, amelyekről az űrhajózási hivatal beszámol.

Július 12-én például egy nagyon fontos nap jön el, hiszen a bámulatos James Webb Űrteleszkóp egészen megdöbbentően éles képeit fogják majd közzétenni, az emberiség olyan messzire láthat most a csillagok között, amelyre még nem volt példa.

Az emberek pedig olyan látványt kaphatnak majd a szemük elé, amelyre még gondolni sem mertek. A csodálatos szerkezetet amúgy közel fél évig karibrálták a világűrben.

A HVG pedig most egy másik nagyon fontos jelenségről számolt be, ugyanis napfogyatkozás volt a világűrben, erről videó is készült, amelyen nem mindennapi részletek szúrhatók ki. Június 29-én a Nap 67 százalékát takarta ki a Hold a Solar Dynamics Observatory nevű napszonda elől. Olyn éles és gyönyörű a felvétel, hogy még a Hold hegyei nek sziluettjét is lehet látni, ha kimerevítitek jobban a képkockákat,

ez pedig tényleg kuriózum.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás