promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Miért van egy hatalmas lyuk a férfiak alsónadrágjának elején? A magyarázat intim, és te nem tudsz róla
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Részben tudhatod a jó választ, részben viszont egész életedben nem sejtetted.

Vannak olyan hétköznapi dolgok, amelyek annyira egyértelműnek látszanak, hogy szinte nem is gondolkodunk már rajtuk. A fejlesztés vagy a kialakítás olyan totálisan egyértelmű, hogy egyszerűen nem gondolunk bele, egy-egy dolgonak bizony rejtett funkciói is lehetnek, és úgy vannak beleapplikálva a viseleteinkbe, hogy bizony nem is gondolunk rájuk.

Ilyen például a boxeralsókon lévő lyuk, amely adja magát, elárulja magáról, hogy miért van pont ott. A férfiak számára könnyíti meg a pisilést a WC-n, ez persze nem jelenti azt, hogy mindenki így is használja a boxeralsót, de egy lehetőség.

De valójában ez a magyarázat a lyukkal kapcsolatban?

Nem egészen. A nyílás nem véletlen, és az sem véletlen, hogy pont ott található elől. A kis zsebnek van egy kevésbé köztudott haszna is, amolyan látens többletfunkciója, amely nem annyira egyértelmű. A kis lyuk lazábbá teszi a boxeralsót elől, ezáltal nem engedi, hogy kidomborodjon a használója férfiassága, nem engedi hogy a férfiasság körvonala a felszínre bukjon, ezáltal pedig a viselőjének ad egy kis lazaságot a mindennapokban.

És hogy miért van a bugyikon egy kis masni legelől? Erre sem azt a választ fogod kapni, amire első blikkre számítasz, sokkal izgalmasabb, mint gondolnád:

(via The Sun)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás