Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Afrikában leszállt valami az égből, a gyerekek pedig lerajzolták – döbbenetes képek!

Afrikában leszállt valami az égből, a gyerekek pedig lerajzolták – döbbenetes képek!

Tech & Tudomány

Afrikában leszállt valami az égből, a gyerekek pedig lerajzolták – döbbenetes képek!

Tech & Tudomány

Promotions 17:17

Félszáznál is több szemtanú van a meghökkentő eseményre.

A gyerekek nem hazudnak – szokták mondani, például akkor, amikor a kis rosszcsontok valamilyen kínos dolgot árulnak el a szüleikről nagyobb nyilvánosság előtt. Éppen ezért nem lehet megkérdőjelezni azon rajzok igazságtartalmát sem, amelyek egy zimbabwei iskolában készültek.

Az eset még 1994-ben történt, és az a legdöbbenetesebb az egészben, hogy 62 gyerek volt szemtanúja annak, amint valami fényes tárgy leereszkedett a közelükben az égből. Le is rajzolták, a most a Daily Mail című lap birtokába került, eddig részben ismeretlen alkotások pedig mind ugyanazt ábrázolják: egy ufót.

A fák között „parkoló” objektum csészealj formájú, valamiféle talpakon áll, és az ablakszerű nyílásain fényt bocsát ki. Félszáznál is több gyerkőc egyszerre nem hallucinálhatott, így nincs is más magyarázat a jelenségre, mint a földönkívüliek látogatása.

A ruwai iskola néhány tanulója szerint emberszerű, alacsony, nagy szemű lények is kiszálltak a járműből, ezt azonban nem mindenki látta. A hatóságok évtizedeken keresztül igyekeztek eltussolni az ügyet, elsősorban arra hivatkozva, hogy az ufó landolásának semmiféle fizikai bizonyítéka nem volt a helyszínen.

Pedig volt, a fotós Gunter Hofer például nem sokkal később a helyszínre sietett, ahol a fűben kialakult, kitaposott, ék alakú mintákat le is tudta fényképezni. A gyerekrajzok és a fotók a Daily Mail oldalán tekinthetők meg.

Idővel az is kiderült, hogy a gyerekek egy része csütörtökön, a többiek pedig pénteken látták a feltételezett űrjárművet. Két alkalommal is találkozhattak tehát az idegenekkel ugyanott, ami meglehetősen szokatlan, sőt példátlan eset.

1994-ben néhány kutató utazott el az érintett iskolába, és ők kérték meg a gyerekeket, hogy a friss élmények birtokában rajzolják le a látottakat – így születtek meg a döbbenetes képek. A pszichiáter John Mack ezután kikérdezte az összes gyereket, és végül azt állapította meg, hogy mindannyian az igazat mondták.

Borítókép: Profimedia