promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hátborzongató UFO-észlelés, ami újabb heves vitákat generált
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy amerikai munkás készítette a felvételeket, aki biztosan állítja, hogy egy ufót észlelt.

Egy amerikai munkás elkezdte filmezni a vihart, aki utána olyasvalamit észlelt, amire Mulder azonnal ráugrana az X-aktákból, míg Scully csak húzná a száját, és találna rá valamilyen tudományos magyarázatot – valószínűleg van is.

A The Sun csak Conner-nek hívja azt a 23 éves húscsomagolót, aki rögzítette a felvételt. A munkás az éjszakai égbolton átszáguldó furcsa fényt örökítette meg. A videót ide kattintva meg is lehet tekinteni.

A furcsa tárgyra, amit ufónak gondolnak, rá is közelítettek.

A texasi Amarillóból származó férfi először tényleg csak a vihart akarta lefilmezni, ahogy a villámok cikáznak a háttérben, aztán feltűnt ez a különleges tárgy.

„Soha nem vettem fel igazán az eget, vagy ilyesmit, és a vihar azon napján tényleg úgy éreztem, hogy felvételt kell készítenem”

- mondta a munkás, aki szerint a fénycsík lehet egy meteor, de akár egy földbe csapódó idegen űrhajó is.

A felvételt megosztotta az interneten és mindenki elkezdett találgatni. Sokan mondták, hogy csak egy meteor, de őket is ledöbbentette, hogy milyen nagy a sebessége. A szkeptikusabb tömeg úgy gondolja, hogy csak egy esőcsepp erősítette fel a fényt.

Conner azt mondta, hogy nem szeretne semmit se kizárni. Persze mint mindenre, erre kis kell legyen valami logikus magyarázat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás